Suriyelilerin satırlı sopalı kavgası! Olan ayırmak isteyenlere oldu

Suriyelilerin satırlı sopalı kavgası! Olan ayırmak isteyenlere oldu

Gaziantep'ten gelen görüntüler kan dondurdu! Suriyeli olduğu belirlenen iki grup arasında bir dükkanın önündeki park yeri yüzden tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve bir anda toplanan grup satır ve sopalarla dükkanı bastı.

Gaziantep'te motosiklet park meselesi nedeniyle Suriye uyruklu iki grup satır ve sopalarla çıkan kavga güvenlik kameralarına yansıdı. Olayda kavgayı ayıran 2 kişi yaralandı.

 

DÜKKANA ACIMAZSIZCA SALDIRDILAR

 

Olay, akşam saatlerinde İnönü Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen Suriye uyruklu bir kişi, işletme önüne park ettiği motosiklet nedeniyle iş yeri sahibi ile tartıştı. Tartışmanın ardından kısa sürede toplanan kalabalık, esnafın dükkanına satır ve sopalarla saldırdı.

 

dvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv.JPG

 

AYIRMAK İSTEYENLER YARALANDI

 

Kavgayı ayırmak isteyen 2 kişi yaralanırken, ihbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralanan 2 kişiyi hastaneye kaldırırken, polis ekipleri ise şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Öte yandan, güvenlik kameralarına yansıyan olayda şüphelilerin iş yerine gelerek satır ve sopalarla işletme sahibini darbettiği ve kavgayı ayıran 2 kişinin yaralandığı yer aldı. 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.