Sürpriz Karar! SYDV Müdürü MHP'den adaylık başvurusu yaptı

Sürpriz Karar! SYDV Müdürü MHP'den adaylık başvurusu yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi’nde adaylık başvuruları devam ediyor. Sürpriz bir isim görevinden istifa ederek MHP’den adaylık başvurusu yaptı. İşte ayrıntılar;

Milliyetçi Hareket Partisi'nde adaylık başvuruları sürerken sürpriz bir isim görevinden istifa ederek adaylık başvurusu yaptı.

Kaş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Ayhan Yıldırım, görevinden istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi'nden Kaş Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

Görevinden istifa eden Kaş SYDV Müdürü Ayhan Yıldırım, Kaş Belediyesi'nde düzenlediği toplantıda Kaş Belediyesi'ne başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Yıldırım'ın açıklamasına MHP Kaş İlçe Başkanı Cemil Kolak, MHP Demre İlçe Başkanı Mustafa Demirel, Kaş Belediye Meclis Üyesi MHP'li Muzaffer Gökçül, ilçe yöneticileri, partililer, mahalle muhtarları ve Yıldırım'ın dostları katıldı. Yıldırım, Kaş'ta yerel seçimlere katılmak için istifa eden ilk kamu görevlisi oldu.

Ayhan Yıldırım, şöyle konuştu:

"Öğretmen olarak, vakıf müdürü olarak 17 yıldır Kaş'a hizmet etmekteyim. Vakıf müdürü ve öğretmen olarak birçok projeye imza attım. Bugüne kadar edindiğim bilgi, beceri, birikimimi ve tecrübemi Kaş Belediye Başkanı olarak 60 bin Kaşlıya hizmet olarak sunmak istiyorum. Belediye başkanı adayı olup, seçildiğim takdirde 60 bin Kaşlının derdiyle dertlenip, hüznüyle hüzünlenip, sevinçlerine ortak olmak istiyorum. Tüm vatandaşlarıma karşı hoşgörülü, eşit mesafede, kucaklayıcı, birleştirici ve bütünleştirici olma sözünü burada veriyorum. Ayırım yapmadan hak, hukuk, adalet içinde hizmet etmek görevim olacak. Bu ilkeler çerçevesinde bundan sonraki görevimi Kaş'ın MHP'li başkanı olarak sürdürmek istiyorum. Büyük bir sesle 'Kaş aşkı başka' diyoruz. 'Bizimle yürü Kaş' diyoruz. 'Haydi Kaş, Kaş'ta MHP' diyoruz."

ayhan-002.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.