Survivor All Star 2022 şampiyonu belli oldu!

Survivor All Star 2022 şampiyonu belli oldu!

İstanbul'da yapılan Survivor All Star finalinde Adem Kılıçcı ve Nisa Bölükbaşı arasında yapılan oylamada All Star 2022 şampiyonu belli oldu.

Survivor All Star 2022 şampiyonu belli oldu. Aylar süren mücadele sonrası İstanbul'da yapılan Survivor finali sonucu yeni sezonun şampiyonu da açıklandı. Acun Ilıcalı tarafından açıklanan Survivor şampiyonunun ismi Nisa Bölükbaşı oldu.

Survivor şampiyonu açıklandıktan sonra adeta bir alkış tufanı koptu. Havai fişek gösterisi eşliğinde Nisa ve Adem birbirini tebrik etti. Daha sonra Nisa kupayı aldı. Görkemli bir şölen yaşandı.

Adem Kılıççı, ''Ben açıkçası kendi röportajımda da bahsetmiştim, ben şampiyon olamayacaksam kadın şampiyon olmasını istiyordum. Onlardan birisi kesinlikle Nisa idi. Elenenler de oldu. Halkımızın takdiri. Performans olarak gerçekten elinden gelen her şeyi yaptı. İnsanların kalbine dokunmuş ki kupayı kazandı. Tebrik ederim.'' dedi.

Nisa Bölükbaşı, ''Hepinizden Allah razı olsun. Ben çok önemli kişilere teşekkür etmeyi unuttum. Adem seni de tebrik ederim.'' dedi.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.