Survivor krizi sürüyor! Acun, 'Namusuma dil uzatanı affetmem' diyerek SMS sıralamasını paylaştı

Survivor krizi sürüyor! Acun, 'Namusuma dil uzatanı affetmem' diyerek SMS sıralamasını paylaştı

Bu yıl Survivor'ı üçüncü olarak bitiren Batuhan Karacakaya'nın annesinin "Oğlumun hakkı yendi" sözlerine Acun Ilıcalı'dan yanıt geldi.

TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen yarışması Survivor All Star, 30 Haziran Perşembe akşamı final yaptı. Adem Kılıçcı ve Nisa Bölükbaşı'nın elemeye kaldığı finalde en fazla SMS'i alan Nisa, şampiyon oldu. Yarışmanın ardından sonuçlarda şaibe olduğu iddiası sosyal medyada gündem oldu.

 

BATUHAN'IN ANNESİ: OĞLUMUN HAKKI YENDİ


Yarışmayı üçüncü olarak tamamlayan Batuhan Karacakaya'nın annesi sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak oğlunun hakkının yenildiğini söyledi.

Acun Ilıcalı da Survivor Ekstra'da yaptığı açıklamada Nisa'nın Batuhan'dan 3 kat fazla SMS aldığını söyledi. Twitter hesabından paylaşım yapan Gülhayat Karacakaya, "Oğlumun hakkını yiyenler haklarında boğulsun. On gündür her yere yazdım, çırpındım. Oğlumun yine hakkı yenecek dedim. Karşılık bulamadım. Ben kimim ki, duyduklarım beni kahrediyor. Oğlum sadece hak dediği için iki senedir kaybettik. Hala her yeri ağrıyor. Gitti oğlumun emekleri. Hayatımın sonuna kadar canım çok yanacak" dedi.

 

ACUN ILICALI: NAMUSUMUZA DİL UZATINI AFFETMEM


Survivor Ekstra'da Gülhayat Karacakaya'nın sözlerine cevap veren Acun Ilıcalı, "Emeğimizi töhmet altında bırakmasına izin vermem. Daha önce böyle saçma iddialar eden bir kadını da dava ettim çatır çatır da kazandım. Namusumuza dil uzatanı affetmem. Bu kadar kişinin emeğini dil uzatılmasına izin vermem" ifadelerini kullandı.

 

SMS SIRALAMASINI PAYLAŞTI


Bu açıklamayla yetinmeyen Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından Survivor All Star'ın merakla beklenen SMS sıralamasını paylaştı. Sıralamaya göre, Nisa Bölükbaşı'nın en yakın rakibinin iki katı oy aldığı görüldü.

 

İşte Survivor All Star'ın SMS sıralaması:

 

x.jpg

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.