Survivor yarışmacılarına Korona Virüs şoku!

Survivor yarışmacılarına Korona Virüs şoku!

Survivor yarışmacılarına büyük şok! Acun Ilıcalı koronavirüs salgınını ilk kez duyurdu

Çekimlerin yapıldığı Dominik'te 2 aydır yurttaki ve dünyadaki tüm gelişmelerden habersiz olan Survivor 2020 yarışmacıları, Acun Ilıcalı'nın korona virüs hakkında yaptığı açıklamalarla büyük şok yaşadılar.

Acun Ilıcalı 'acil durum konseyi' yaparak yarışmacılara koronavirüs salgınını ilk defa duyurdu. Korona virüs salgınının Türkiye ve tüm dünyayı etkilediğini öğrenince yarışmacılar büyük şaşkınlık ve üzüntü yaşadı. Yarışmacılar ilk defa duydukları korona virüs hakkında Ilıcalı'ya sorular sordular.

Tüm dünya ve Türkiye'de hızla yayılan koronavirüs salgını Survivor yarışmasının da gündemine girdi. Survivor'da acil durum konseyi yapan Ilıcalı, korona virüs salgının geldiği boyutu ve son rakamları yarışmacılarla paylaştı. Dominik'e yarışma için geldikleri tarihte sadece Çin'in Wuhan bölgesinde olan korona virüs salgının tüm dünyaya yayıldığını öğrenen yarışmacılardan bazıları gözyaşlarını tutamadı.

Salgın hakkında bilgi veren Ilıcalı, söze yarışmacıların aileleriyle sık sık irtibat halinde olduklarını, ailelerinden veya yakınlarından hiç kimsede hastalık olmadığını söyledi. Ilıcalı konseyde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Bu kötü haber verme toplantısı değil, sadece böyle önemli bir olaydan sizin habersiz olmanızı istemedik. Buraya gelmeden ailelerini tekrar arattım aileleriniz güvende ve sağlıklı. Sürekli ailelerinizle temastayız. İlk önce Çin'de ortaya çıkan korona virüs salgını daha sonra İran ve İtalya'ya yayıld ve artık tüm dünyada tehlikeli bir boyuta ulaştı. Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi ilan edildi. Ülkeler sınırlarını kapattı. Virüsün yayılmasını engellemek için dünya artık karantina altında.

Türkiye'de de bu salgın ortaya çıktı ve şu ana kadar 30'dan fazla vatandaşımız hayatını kaybetti. Türkiye'de restoranlar kafeler kapatıldı. Bankalar, marketler açık. İnsanlar evlerinden çalışmaya başladı. Sokaklar boşaldı. Türkiye'de de yabancı ülkelere sınırlar kapatıldı, uçuşlar durduruldu"

Survivor 2020'nin çekildiği Dominik'teki bölgede de aldıkları tedbirleri anlatan Ilıcalı, "Dominik'te bizim bulunduğumuz bölgede herhangi bir vaka yok. Dünyanın şanslı bölgelerden birindeyiz şu anda. Bizim taşıdığımız herhangi bir tehlike yok. Çekim alanlarımız izole, dışarıdan giriş çıkış yok, güvenlikli bir bölgedeyiz. Ayrıca çekim alanlarımızda her türlü tedbiri alıyoruz. Çekim yerlerimizde bazı değişiklikler yaptık sizi korumak için" dedi.

Ilıcalı ailelerden talep gelmesi durumunda ise yarışmacılar ve ailelerinin iletişim kurabileceğini de söyledi.

Ülkemizde her gece sağlık çalışanlarına destek olmak için yapılan alkışlı desteğe yarışmacılar da Dominik'ten katıldı. Survivor 2020 yarışmacıları, bu zor günlerde ülkemizde durmaksızın çalışan başta sağlık çalışanları olmak üzere herkesi alkışladılar.

 

 

Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.