Suudi Arabistan Başkonsolosluğunda sıcak gelişme!

Suudi Arabistan Başkonsolosluğunda sıcak gelişme!

2 Ekim Salı günü Suudi Arabistan Başkonsolosluğuna giren ve bir daha çıkmayan Cemal Kaşıkçı olayıyla ilgili konsoloslukta hareketli dakikalar yaşanıyor. İşte ayrıntılar;

Son dakika gelişmesine göre; Türk ve Suudi yetkililer Suudi Arabistan Başkonsolosluğuna girdi.

Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolması ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Türk ve Suudi yetkililer, Suudi Arabistan Başkonsolosluğuna giriş yaptı.

Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili Türkiye'ye gelen Suudi ekip, Türk ekiple birlikte inceleme için Suudi Arabistan Başkansolosluğu'na giriş yaptı.

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasının ardından yapılan görüşmelerle birlikte Türk heyetin Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda inceleme yapmasına karar verilmişti. Bu kararın ardından aralarında iki savcının bulunduğu Türk heyeti ile Suudi Arabistanlı heyet bu akşam 17: 45'te konsolosluk binasına girdi. Heyetin içeride inceleme yapması beklenirken, henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

2 Ekim'de Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'na girişinin ardından haber alınamayan Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı için başkonsolosluk önündeki bekleyiş devam ediyor.

Öte yandan yerli ve yabancı çok sayıda basın mensubu konsolosluğun önünde toplandı ve bekleyişe geçti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.