Swinger operasyonunda şok detay! Fuhuş sırasında çocukları odaya kilitliyorlarmış

Swinger operasyonunda şok detay! Fuhuş sırasında çocukları odaya kilitliyorlarmış

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, internet üzerinden swinger (eş değiştirme) yöntemiyle fuhuş yaptığı tespit edilen 80 adrese 500 polisle şafak vakti operasyon düzenledi.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bazı kişilerin internet üzerinden swinger (eş değiştirme) yöntemiyle fuhuş yaptığı bilgisine ulaştı.

Bilgiyi değerlendiren polis ekipleri, savcılıktan alınan izinle 6 ay boyunca şüphelileri teknik ve fiziki takibe aldı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından dün harekete geçildi.

Ekipler, şüphelinin adreslerini belirlerken, önceki gün, Adana merkezli, Antalya, Mersin, Hatay, Şanlıurfa, Gaziantep, Konya, Afyon, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya, Kars, Denizli, Burdur, Şırnak ve Edirne'de eş zamanlı 80 adrese 500 polisle şafak vakti operasyon düzenledi. Operasyonda, 69 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerinde bulunmayan şüphelilerin yakalanması için çalışmaların da devam ettiği bildirildi.

 

e-005.jpg

 

BULUŞMALAR FARKLI ŞEHİRLERDE YAPILIYOR

 

Polisler, 35'i evli çift ile 3'ü kadın ve 1'i trans birey olmak üzere toplamda 74 kişinin, Türkiye genelinde gezerek belirli günlerde para karşılığında grup halinde cinsel ilişkiye girdiklerini tespit etti.

 

ty-001.jpg

 

'KELLE' KODUNU KULLANDIKLARI TESPİT EDİLDİ

 

Bu yolla 44 kadının mağdur olduğu bildirildi. Evlerde arama yapan polis, çok sayıda fantezi malzemesi, uyuşturucu hap, Hint keneviri, esrar ve silah ele geçirdi. Şüphelilerin sosyal medya üzerinden karşılıklı olarak çıplak fotoğraflarını paylaştıkları ve birbirleri için 'kelle' tabirini kullandıkları tespit edildi.

 

uuu.jpg

 

ÇOCUKLARINI ODAYA KİLİTLEMİŞLER

 

Ayrıca bazı çiftlerin evlerde toplandıklarında çocuklarını başka odaya kilitleyerek fuhuş yaptıkları saptandı.

 

74150.jpg

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.