T24'ten MHP'ye operasyon! MHP'li Başkanın Taksim bombacısıyla görüştüğü yalanı

T24'ten MHP'ye operasyon! MHP'li Başkanın Taksim bombacısıyla görüştüğü yalanı

T24 adındaki operasyon sitesi, MHP’li Güçlükonak İlçe Başkanı Mehmet Emin İlhan’ın üzerine kayıtlı telefon hattından İstiklal Caddesi saldırısı zanlısı Ahlam Albashır ile görüşme trafiği nedeniyle ifadeye çağırıldığına dair yalan bir haber paylaştı.

T24 haber sitesi Emniyet’in MHP’nin Şırnak Güçlükonak İlçe Başkanı Mehmet Emin İlhan’ın üzerine kayıtlı telefon hattından, geçtiğimiz Pazar günü İstiklal Caddesi’ndeki bombalı düzeneği bırakan terörist Ahlam Albashır ile görüşme trafiği tespit ettiğini ve bu nedenle İlhan’ı ifadeye çağırdığını iddia etmişti.

MHP’nin Şırnak Güçlükonak İlçe Başkanı Mehmet Emin İlhan, “İfadeye çağırılmadım” dedi.

 

asasasa-022.JPG

 

OLAYIN ASLINI ANLATTI

 

Mehmet Emin İlhan, olayın aslına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.  O numarayı Cizre'de benim kimlik fotokopimle sahte olarak başka bir yerden çıkarmışlar. Davacıyım ve şikayetçiyim. Babam 25 yıldır korucu başı. 97'de terör örgütü bizim evimizi yaktı. Üç kardeşim de korucu. Bu hat, 2019'da, kimlik fotokopim kullanılarak çıkarılmış, sahte bir hat. Bu hatla ilgili başka bir görüşme de yoktur. Asılsızdır. Beni ve partimi hedef alan terör örgütü, bize bu şekilde çamur atıyor. Avukatımla görüştüm, davalarımızı açtık. Hattı kimin çıkardığına dair bilgim yok, bu emniyetin işi" ifadelerini kullandı.

 

İSİM BENZERLİĞİ İDDİALARI

 

MHP’li Hüseyin Özkan, “İsim benzerliği yüzünden attığınız yalan ve iftirada boğulun! Hat ilçe başkanımızın adına değil. Teröristle konuşan kendisi değil” ifadelerini kullandı.

 

ekran-alintisi-187.JPG

 

HDP'Lİ İSİM DE KONUŞTU


İsim benzerliği ile gündem olan Eski HDP Ağrı Milletvekili Mehmet Emin İlhan da yaptığı açıklamada, meselenin isim benzerliğinden ibaret olduğunu, konuyu sosyal medyada gördüğünü belirtti.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.