Taciz edip şeriat mahkemesi isteyen hoca açığa alındı

Taciz edip şeriat mahkemesi isteyen hoca açığa alındı

Diyarbakır’da cinsel tacizde bulunduğu 16 yaşındaki öğrencisinin babasına, “Şeriata gidelim, cezam ölüm de olsa razıyım” mesajı çeken öğretmen açığa alındı.

Diyarbakır’da 16 yaşındaki öğrencisine cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen coğrafya öğretmeni A.B. daha sonra mağdurun babasına, “Ben bir hata işledim. Bu suçun Allah’ın şeriatı doğrultusunda mahkeme edilmesi gerekir. Davayı şeriata taşımak yerine, Allah’ın yasakladığı tağuta ve tağutun hükmüne havale ettin. Şeriata gidelim, cezam ölüm de olsa razıyım” mesajı çekmişti.

 

Ümit Özdağ'dan "silahlı kamp" açıklaması: Nokta veririz!

 

Öğrencisine cinsel taciz iddiasıyla 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanırken mağdurun babasına şeriata gitmeyi teklif eden öğretmeni hakkında, Kulp Kaymakamlığı tarafından yeniden idari soruşturma başlatıldı. Öğretmen A.B., Diyarbakır Valiliği’nin talebi üzerine hakkında açılan soruşturma kapsamında Kulp İlçesi’ndeki görevinden açığa alındı.

 

Sanık öğretmen A.B.’nin, hakkındaki cinsel taciz iddiası ortaya çıktıktan sonra Lice ilçesine atandığı, bir süre burada görev yaptıktan sonra, 5 ay önce ise kendi isteği ile Kulp İlçesi tayin edildiği öğrenildi.

 

Erdoğan'dan flaş açıklamalar: Vurduk mu oturturuz!

 

Yetkililerden alınan bilgiye göre; Diyarbakır Valiliği’nin de meydana gelen olayı ve öğretmen A.B. hakkındaki idari soruşturmayı yakından takip ettiği öğrenildi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.