Tacizci öğretmenin yaptıkları şok etti!

Tacizci öğretmenin yaptıkları şok etti!

Büyükçekmece'de bir ilkokulda öğretmeninin 1.sınıf öğrencilerinin ellerini plastik kelepçeyle bağlayıp taciz ettiği iddia edildi.

İddialar karşısında ayaklanan veliler, öğretmeni okuldan alarak polise teslim etti. Savcılık tarafından serbest bırakılan öğretmen, görevinden uzaklaştırıldı.


İstanbul Büyükçekmece’de bulunan bir ilkokulda akıl almaz bir taciz iddiası ortaya atıldı. İddiaya göre okulda görev yapan sınıf öğretmeni V.N. 1. sınıfa giden çocukların ellerini bağlayıp gözlerini kapatarak taciz etti.

SINIFI DA KİLİTLİYOR

Bu durum bir süre devam ettikten sonra çocuklarının el ve gözlerindeki morlukları gören veliler çocuklara ne olduğunu sorunca ortaya çıktı. Çocuklar öğretmenlerinin kendilerini sınıfta ellerini plastik kelepçeyle bağladığını ve gözlerini kapatarak sınıfı kilitlediğini anlattı.

Çocuklarının anlattıkları üzerine okulu basan veliler, öğretmeni alarak karakola teslim etti.
 
Öğrenci velisi Hasan M. kızının ellerinin kelepçeyle bağlandıktan sonra taciz edildiğini iddia ederek “Anlatılacak bir şey değil bu olay kız öğrencimi ellerini arkadan kelepçeleyerek uygunsuz bir şekilde gözlerini de kapatarak akıl almaz şeyler yapmış. Şuan tam net olarak konuşamayacağım ama insanlık dışı bir uygulama. Ben bunu adli mercilere iletmeme rağmen yeterince ilgilenmiyorlar. Şuan serbest şekilde dolaşıyor. Üç erkek çocuğunu dışarı çıkartıyor dört kız çocuğuyla içeride kalıyor ve kapıyı da kilitliyor. 'Beni polise götürmeyin' dedi yalvardı ama ben yine de götürdüm” dedi.

ÇOCUĞUM OKULA GİTMEK İSTEMİYOR

Oğlunun da benzer şekilde tacize uğradığını belirten Oktay K. ise oğlunun artık okula gelmek istemediğini belirterek “Benim oğlum var aynı şekilde oğlumun ellerini arkadan plastik kelepçeyle bağlayarak gözlerini bağlamış. Çocuğum 'baba gözlerim çok acıdı' dedi. 'Yanıcı bir şey koydu onun üzerine gözlük taktı' diyor ne kadar kaldığını sorduğum da bana '20 dakika kadar' dedi. Dün biz çocuk büro amirliğine gittik çocuğun bize anlattığıyla orada anlattığı apayrı bir şey. Tokat atmış, omzunu sıkmış, saçını çekmiş, oradaki çocuklara yaptığı şeyleri anlatıyor. Arkadaşımın dediği gibi bu anlatılacak bir şey değil ama bu adam ne hikmetse şu anda serbest geziyor. Bu yaptığı hareketleri ders amaçlı yaptığını söylüyor. Ben çocuğumu bugün okula getirdim çocuğum okulun bahçesinden dahi içeri girmek istemiyor” diye konuştu.

TERBİYESİZ HAREKETLER YAPIYORMUŞ

Muharrem K.  ise yaşadıklarını şöyle anlattı;
 
"Çoğu teneffüslerde aynı şekilde erkekleri dışarı çıkartıyor. Kızları bazen içeride bırakıyor. Benim 3. sınıfa giden kızım var kardeşini almak için o sınıfa gidiyor. Kapıyı çalıyor kapı kilitli en sonunda kapıyı açıyor aynı şekilde benim 3. sınıfa giden kızıma da yapıyor. O kızımın da ifadesi var sürekli ellerini bağlıyormuş plastik kelepçeyle gözlerini kapatıyormuş size bilgisayar öğreteceğim deyip kucağına alıyor ve terbiyesiz hareketler yapıyormuş. Bunu ders amacıyla yapıyormuş. Benin kızım en son eve geldiğinde kolları mosmordu. Arkadaştan özür diliyormuş işte bir hata yaptım karakola götürmeyin diyerek suçunu kabul ediyormuş"

BİZ KIZIMIZI O SINIFTAN ALDIK

Daha önceden kızlarının bu sınıfta olduğunu belirten bir veli ise “Biz çocuğumuzu ikinci haftasında aldık çocuğumuzu göndermedik. Çocukların kitaplarını yırtıyordu bağırıyordu. Hatta benim çocuğumu tuvalete göndermemiş çocuğum üzerine yapınca ben okula gelip çocuğumu aldım ve okula göndermedim bir süre. Biz her yere şikayet ettik kendisini ama bir sonuç elde edemedik” ifadelerini kullandı.

İddialarla ilgili soruları yanıtlamaktan kaçınan okul müdürü ise, gazetecileri görünce okula polis çağırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.