Taha Akyol'a MHP'den çok sert tepki! 'Pensilvanya'nın tetikçisi'

Taha Akyol'a MHP'den çok sert tepki! 'Pensilvanya'nın tetikçisi'

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, sosyal medya hesabından Taha Akyol'a çok sert tepki gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, resmî Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

Yalçın, ''Taha Akyol sen sadece çıkarını düşünüyor, Pensilvanya'nın tetikçiliğini yapıyorsun. Bizler, senin ve senin gibi tatlı su aydınlarının takipçisiyiz. MHP’ye ve camiamıza saldırdığında; hak ettiğin cevabı daima, bu şekilde anında vereceğiz.'' dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın açıklamaları şu şekilde;

 

''Taha Akyol Efendi, ön yargılarınla pislediğin köşenden yine partimize ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye hadsiz ve seviyesiz cümlelerle yaptığın saldırıyı nefretle okuduk. Kiralık kaleminden; akıl, fikir, sağduyu ve feraset yerine, buğz ve kin damlıyor.

Milletvekillerini ‘züğürt ağa’ benzetmesiyle aşağılıyorsun. Yine gerçekleri saptırıyor, yine mutadın olan yalan ve iftirayla kamuoyu gündemini kirletiyorsun.

Genel Başkanımızın ‘masa martavalının’ aslını ifşa etmesiyle FETÖ adına duyduğun rahatsızlık kendi adına mı yoksa oğlunun adına mıdır? Merak ediyoruz. Çünkü senin türünden cebin adamlar, sırçalı köşkündeki rahatınızdan taviz vermemek için FETÖ’ye ödün vermeyi yeğliyorsunuz.

Senin Türkiye’nin geleceğiyle ilgili sahte endişelerinse gerçeklerden uzak ve ikiyüzlü bir romantizmden öteye geçmiyor. Senin kalemin sadece FETÖ’nün değirmenine su taşıyor anladın mı Taha Efendi? Sen sadece çıkarını düşünüyor, Pensilvanya'nın tetikçiliğini yapıyorsun.

Bizler, senin ve senin gibi tatlı su aydınlarının takipçisiyiz.MHP’ye ve camiamıza saldırdığında; hak ettiğin cevabı daima, bu şekilde anında vereceğiz. Senin gibilerin kirli ve çirkin yüzünü, iş birlikçiliğini, eyyamcılığını sık sık yüzlerine vuracağız.Bunu böyle bilesin!''

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.