Taksim'de açıklama yapan İYİ Partili heyete vatandaştan tepki! 'Sabahtan beri gülüyorsunuz'

Taksim'de açıklama yapan İYİ Partili heyete vatandaştan tepki! 'Sabahtan beri gülüyorsunuz'

İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşların olduğu bölgede basın açıklaması gerçekleştiren İYİ Parti sözcüsü Kürşat Zorlu ve beraberindeki heyet, bölgedeki bir vatandaşın tepkisiyle karşılaştı.

Türkiye, İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşların yasını tutmaya devam ederken, bugün cadde üzerinden İYİ Partililerin basın açıklaması gerçekleştirdiği sırada gergin anlar yaşandı.

 

İYİ PARTİLİLER BEKLEMEDİKLERİ BİR TEPKİ İLE KARŞILAŞTI

 

Olayın ardından saldırgan teröristler yakalanırken saldırıdan sonra incelemelerin tamamlandığı bölgede anmalar gerçekleştiriliyor. Vatandaşlar ve siyasilerin ziyaret ettiği saldırı bölgesine çiçekler bırakılırken dualar ediliyor. Alanda İyi Parti heyeti ise beklemediği bir tepki ile karşılaştı.

 

dddddddd.JPG

 

"SABAHTAN BERİ HEPİNİZ GÜLÜYORSUNUZ"

 

Alana çiçek bırakan partililere çevredeki bir vatandaş, heyettekilerin kendi aralarında güldüklerini ileri sürerek tepki gösterdi. Sinirlerine hakim olamayan vatandaş, partililere, "Sabahtan beri hepiniz gülüyorsunuz. Utanın be! Burada ağlanır, gülünür mü? Yüreğimiz yanmış siz orada gülüyorsunuz, lokum yiye yiye geliyorsunuz ayıptır. Gülmeyin bugün gülmeyin, ağlayın utanın sabahtan beri gülüyorsunuz hepiniz." ifadeleri ile tepki gösterdi.

Tepki gösteren vatandaş, partililer tarafından alandan uzaklaştırıldı.


Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.