Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na Amberin Zaman tepkisi! 'Hain bir kaçakla İngiltere'de niye görüştün?'

Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na Amberin Zaman tepkisi! 'Hain bir kaçakla İngiltere'de niye görüştün?'

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, FETÖ yandaşı Amberin Zaman ile İngiltere'de görüşen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert bir dille eleştirdi.

CHP’den 1 yıl süreyle geçici ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Amerika gezisinin ardından İngiltere gezisini de eleştirdi.

FETÖ yandaşı Amberin Zaman ile Kılıçdaroğlu’nun birlikte çekildikleri fotoğrafı kullanan Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Sn.Kemal Kılıçdaroğlu Amberin Zaman gibi hain bir kaçakla İngiltere’de ne görüşür niye görüşür? Bunu bikaç gün önce terör örgütü siyasi tetikçileriyle görüşen AKP sormadan ben sorayım. Gerçekten bu tiplerle görüşerek, başörtüsü tartışması açarak nereye varmak istiyoruz. Bir anlasam” diye sordu.

 

uuuu-003.JPG

 

ABD GEZİSİNİ DE ELEŞTİRMİŞTİ


Geçtiğimiz aylarda ABD’ye giden Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Tanju Özcan, “Sayın Kılıçdaroğlu’nun ABD gezisini uzaktan takip ettik. İçi boş bir gezi gibi gördüm. Bu kadar yol, bu yapılanlar için değer miydi? Değmezdi ama gördüğüm kadarıyla dolu bir gezi değildi. Kendi takdirleri, ben olsam gitmezdim” demişti.

 

Siyasetcafe.com

 

 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.