Tanju Özcan'dan seçim sonrası 'Kılıçdaroğlu' mesajı! 'Kendimle gurur duyuyorum'

Tanju Özcan'dan seçim sonrası 'Kılıçdaroğlu' mesajı! 'Kendimle gurur duyuyorum'

Bolu'da CHP'den yeniden belediye başkanı seçilen Tanju Özcan, 'Bu değişimin ilk ateşini yakan ben olduğum için, ilk gece, 'Kılıçdaroğlu istifa etmelidir, bırakmalıdır' diyen ben olduğum için kendimle gurur duyuyorum' dedi.

Yerel seçimlerde resmi olmayan sonuçlara göre yeniden Bolu Belediye Başkanı seçilen Tanju Özcan, belediye binasında basın toplantısı düzenlendi.


Seçim sonuçlarına ilişkin konuşan Özcan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in seçimde başarılı olduğunu belirtip şunları söyledi:

“CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçimde başarılı oldu. Doğruları söylediğimiz için partiden atılmıştık. Bugün ne kadar doğru söylediğimi daha iyi anlıyorum. Ankara’ya kadar 200 kilometre yol yürümemin ne kadar önemli ve değerli olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum. Bu değişimin ilk ateşini yakan ben olduğum için kendimle gurur duyuyorum. Bu konuda mütevazi olmayacağım.

İlk gece, ‘Kılıçdaroğlu istifa etmelidir, bırakmalıdır’ diyen ben olduğum için kendimle gurur duyuyorum. Genel merkezde bir değişim gerçekleşti, ekip gençleşti. Kendimizi ifade ettiğimizde, özümüze döndüğümüzde, 6 oku anlata anlata yol yürüdüğümüzde, ki 6 okun içinde milliyetçilik en büyük oktur. Bunları anlattığımızda insanlar bize oy veriyor.

Onun, bunun kuyruğuna takılmaya gerek yok. Onun, bunun desteğine de ihtiyaç yok. Kendimizi anlatalım, 6 okumuzu anlatalım, özümüze dönelim, doğru çizgimizde yürüyelim, insanlar bize oy veriyor. Kent uzlaşısı vardı. Afyonkarahisar’da gerçekleşen bunun sonucu. Kastamonu’da, Kırşehir’de, Adıyaman’da gerçekleşen kent uzlaşısının bir sonucu.”


Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.