Tansu Çiller'den flaş Muharrem İnce açıklaması

Tansu Çiller'den flaş Muharrem İnce açıklaması

Eski Başbakan Tansu Çiller, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce hakkında flaş açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar;

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin İstanbul Yenikapı mitingine katılan ve muhalefetten büyük tepki alan eski Başbakan Tansu Çiller, Muharrem İnce hakkında konuştu.

Seçim sürecini değerlendiren Tansu Çiller,HDP üzerinden Muharrem İnce'yle ilgili açıklamalar yaptı. Eski Başbakan Çiller, “Terör örgütünün bir lideri oy istiyor, sonra bu partinin ileri gelenleri diyor ki, ikinci tur olursa biz Muharrem İnce’ye vereceğiz oyumuzu” dedi.

İşte Tansu Çiller’in Muharrem İnce ile ilgili açıklamaları:

“Benim anlatmaya çalıştığım şey bu partiye terör örgütünün bir lideri oy istiyor, sonra bu partinin ileri gelenleri diyor ki ikinci tur olursa biz Muharrem İnce’ye vereceğiz oyumuzu. Neden? İlla Cumhur İttifakı’nı indirecekler aşağıya ama ne ile indirecekler? Seçim olabilir seçimle iktidar değişebilir, artık bunu hissetsin. Bıktı millet vesayetten, yok askeri vesayet yok... Pekala sandıkta değişebildiği kültürünü ve inancını milletimiz hissetsin. Bu güzel bir şey ama açık olsun her şey. Yani bir terör örgütünün lideri diyecek ki, “Bu partiye oy verin” sonra parti diyecek ki, “Ben seçimin ikinci tura kalmasını istiyorum. İkinci tura kaldığı zaman Muharrem İnce’yi destekleyeceğim."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum