Taraftarlığın komik yüzü

Taraftarlığın komik yüzü

‘Fanatik’ oyunu, 22 Ocak Çarşamba akşamı Kenter Tiyatrosu’nda perdelerini açıyor! Siyah Beyaz ve Renkli tarafından sahneye konan oyunda ünlü oyuncular Salih Bademci, Neslihan Arslan ve Nurhan Özenen başrolleri paylaşıyor.

Daha karar veremeyeceğimiz bir yaşta yaşamımızda kendimizi tanımladığımız, uğruna mücadele ettiğimiz kimliklerimizi ailemizden, çevremizden ve toplumdan, ediniriz. Oyun; küçük çocukları için en iyisini yapmaya çalışırken kendilerini birbirlerine karşı çatışma içinde bulan bir ailenin komedisini konu alıyor.  

 

Tanju ve Eda, 5 yaşındaki oğulları Atlas’a o gün cenazesi olan dedesinin nereye gittiğini akılcı bir şekilde açıklamanın yolunu aramaktadırlar. Kolay yola kaçmayıp, gerçekleri anlatmayı ve onun kendi çıkarımlarını yapmasını isterler ancak bu o kadar da kolay değildir. Tanju’nun annesi de öbür dünyayı kendi inancına göre anlatmak istemektedir. Tanju oğlunu karşısına aldığında ise duyup duyacağı en acı haberi alır: Dedesi ölmeden önce Atlas’ı gizlice Galatasaraylı yapmıştır. Fanatik Fenerli olan Tanju oğlunu bu illetten kurtarmak için her şeyi göze alır çünkü onun gözünde Galatasaraylıların öbür dünyada gittikleri tek bir yer vardır.

 

 

Siyah Beyaz ve Renkli tarafından sahneye konan ‘Fanatik’in prömiyeri, 22 Ocak akşamı saat 20.30’da Kenter Tiyatrosu’nda gerçekleşecek. Oyunun biletleri şu anda satışta.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.