Tarhan Erdem'den flaş değerlendirme! Bahçeli'nin asıl derdi başka

Tarhan Erdem'den flaş değerlendirme! Bahçeli'nin asıl derdi başka

Araştırmacı – Yazar Tarhan Erdem, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan’ı destekleyeceğini açıklayan Bahçeli’nin derdinin başka bir şey olduğunu iddia etti ve açıklık getirdi. İşte haberin ayrıntıları;

Tarhan Erdem, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu ve çarpıcı iddialar ortaya attı.

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin 2019’de yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde mevcut Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyeceğini açıklamasına ilişkin Tarhan Erdem, DW Türkçe'ye açıklamalar yaptı.

Araştırmacı ve analist Tarhan Erdem’e göre Bahçeli ile Erdoğan’ın arasında henüz bir seçim anlaşması yok. 

Bahçeli’nin açıklamalarından böyle bir sonuca vardığını düşünen Erdem, Bahçeli’nin Erdoğan’ı cumhurbaşkanlığı seçimlerinde destekleyeceğini söylerken aynı zamanda MHP’nin mevcut milletvekili sayısını koruyup koruyamayacağına dönük kafasındaki soru işaretlerinin sinyalini de verdiğine dikkat çekti.

“VER MİLLETVEKİLİNİ AL BAŞKANLIĞI”

“Demek ki Bahçeli’nin Erdoğan’la anlaşması için bir ön şartı var o da MHP’nin mevcut milletvekili sayısını koruyacak olması. Bunu Erdoğan sağlayabilecek mi? İşte Bahçeli Erdoğan’ı bu yönde bir anlaşmaya zorluyor. Bundan sonra aslında Erdoğan’ın söyleyecekleri daha da önem taşıyor” değerlendirmesini yaptı.

"SORUN CUMHURBAŞKANLIĞI DEĞİL, MİLLETVEKİLİ HESABI"

Erdem, Bahçeli’nin cumhurbaşkanlığı seçiminden çok parlamento seçimiyle ilgilendiğinin açıkça görüldüğünü belirtti.

siyasetcafe.com

Kaynak:Deutsche Welle Türkçe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.