Tarikat liderinden Adalet Bakanı Gül’e skandal ifadeler

Tarikat liderinden Adalet Bakanı Gül’e skandal ifadeler

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’un yargıda yeni bir reform paketi hazırlaması ile ilgili açıklamalarına Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul’dan skandal cevap geldi.

 

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, yeni bir reform paketi hazırladıklarını belirterek “Asıl olan tutuksuz yargılama olmasıdır. Tutukluluk istisnadır. Deliller toplanmış, kaçma şüphesi yok, yeri yurdu belli, yıllar geçmiş, 'Hadi tutuklayalım' olmaz” dedi.

Furkan Vakfı Kurucusu Alparslan Kuytul, kendisine yöneltilen “Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün ‘Bırakın adalet yerini bulsun, isterse kıyamet kopsun. Yargı konjektüre bakmaz, birilerinin dediğine bakmaz. Yargı dosyaya, vicdana, hukuka, Anayasa’ya bakar. Bizim beklentimiz budur’ sözlerini nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusu üzerine verdiği cevapta çok sert ifadeler kullandı.

 

 

 

 

 

Nitelikli dolandırıcılık suçundan yargılana ve kurban etlerini stoklayarak kazanç elde ettiği haberleri ile gündeme gelen Furkan tarikatının lideri Alpaslan Kuytul, Adalet Bakanı Gül’e yönelik skandal ifadeler kullandı.

 

Kuytul, “Yapılan bunca haksızlığa rağmen sen neredeydin bugüne kadar. Hapistekilerin hepsi size her gün beddua ediyor. Hapse girenlerin, hakkında işlem yaptıklarınızın hepsi size her gün küfrediyor. Yeni mi anladın böyle söylüyorsun. Sen bakandın. Senin döneminde oldu. Türkiye’nin tarihine geçtin. Senin döneminde olan zulüm hiçbir bakanın döneminde olmadı. “Ben ne yapayım” mı diyorsun, “bende istemezdim”, öyle mi diyorsun. İstifa etseydin.” Cümlelerini sarf etti.

SİZE KÜFÜR EDİYORLAR

 

 

 

 

 

 

“Yüzbinlerce insana zulmettin diye Adalet Bakanı’nı suçlayan Kuytul, skandal açıklamalarına Hapse girenlerin, hakkında işlem yaptıklarınızın hepsi size her gün küfrediyor. “ dedi. Kuytul’un açıklamalarında söz konusu hapse girenler dediği kişilerin FETÖ üyeleri olduğu biliniyor. Kuytul daha önce de KHK ile tutuklanan FETÖ üyelerini savunmuştu.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.