Tarikatçılar insanı nasıl kandırır?

Tarikatçılar insanı nasıl kandırır?

Şeyh,mürit,hoca,dini lider.. Bu vasıflara sığınarak insanların duygularını suistimal eden sahtekarların sözlerine gelin hep birlikte bakalım...

'Dini lider, Tarikatçı, Şeyh,Hoca' başlığı altında insanların duygularını suistimal eden sahtekar ve riyakar şahısların bu ülkeye ne kadar zarar verdiğinin en iyi örneğini 15 Temmuz gecesi gördük...

Örgütleşme kavramını bile idrak edemeyen sadece dini lider vasfı ile bu sahtekarlara inanan o kadar çok insan var ki...

Sosyal medyada dolaşan bir video da -ki bu tarz videolar bolca mevcut- bu tarikatçıların insan duygularıyla nasıl oynadıkları alenen görülüyor.

Cübbeli Mahmut olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, video içeriğinde şeyhim dediği Mahmut Ustaosmanoğlu'nun Fatih Sultan Mehmet ile irtibatı olduğunu öne sürüyor. Öyle ki Cübbeli, Fatih Sultan Mehmet'in şeyhi Mahmut Ustaosmanoğlu'nu çok sevdiğini ve hastanede ziyarete geldiğini bile iddia ediyor. Ve şeyhinin gelmiş geçmiş en iyi mürşid olduğunu da sözlerine ekliyor.

2.MURAT NAMAZA KALDIRMIŞ!

Bu ülkenin içinden çıkmış en azılı vatan haini olan teröristbaşı Fetullah Gülen'de Edirne'de bulunduğu sırada padişah 2. Murat'ın kendisini ismiyle uyandırarak namaza kaldırdığını söylüyor.

FETÖ lideri Gülen mensuplarına yaptığı konuşmada: 'Böyle yaz günlerinde geceler kısa. Pencerede daldığım anda ismimle çağrıldığımı hatırlarım. Ben derdim ki herhalde hazreti Murat çağırıyor beni namaza kalk diye. Fetullah namaza kalk derlerdi.Cama da tıklatırlardı mükererdir bu ismimle' diyor. 

siyasetcafe.com

02122.jpg

ee.jpg

zekimurenvemit.jpg

km.jpg

sahte-001.jpg

mev.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.