Tarikatlar köleliği emrediyor

Tarikatlar köleliği emrediyor

Menzil şeyhi müritlerine köle olma çağrısında bulunuyor. Menzil tarikatının hocalarından olan Erol, Gavsa kölelik edilmesi durumunda bile hakkının eda edilmesinin mümkün olmadığını ifade ediyor. İşte o görüntüler;

Tarikat ve Cemaatler müritlerini birer köle gibi görür ve onlara koşulsuz itaati emreder. Düşünmenin, sorgulamanın yasak/günah olduğu tarikatlarda amaç müritleri bir robot gibi yetiştirerek onları dini duygularından istifade etmektir. Bu en masum halidir. Bir de FETÖ gibi ABD/CIA güdümlü olunca o müritler sorgulamadan kendi insanlarının başına F-14’ler ile bomba yağdıracak kadar şuurdan yoksun hale getirilmiş olurlar.

Bu video da görüldüğü gibi Şeyh mensup olduğu Tarikata kölelik yapmanın faziletinden bahsediyor.

Menzil tarikatının sözde hocalarından Fevzettin Erol’un açıklamalarından bir bölüm:

"Hepimiz insan olmuşsak Gavs’ın sayesindedir eğer bugün herkes bizi seviyorsa Gavs’ın sayesindedir.

Eğer herkes bugün yine bize selam veriyorsa yine Gavs’ın bereketi sayesindedir. Onun için hiçbir zaman Gavs’ın evladına kesinlikle yan bir gözle veyahut kötü bir gözle bakmayın.

Onun için hiçbir zaman Gavs’ın çocuklarının torunlarının evlatlarının arasında tefrikat yapmayın. Tefrikat yapma hakkımız yoktur, Ayrım yapma hakkımız yoktur, O hakka sahip değiliz, o hakka yetkimiz yoktur.

İşte o video;

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum