Tarikatlarda Adnan Hoca paniği! Tevhidi Tedrisat geliyor!

Tarikatlarda Adnan Hoca paniği! Tevhidi Tedrisat geliyor!

Adnan Oktar ve grubuna yapılan operasyonun ardından tarikat ve cemaatlerde büyük bir panik yaşanıyor. İşte ayrıntılar;

Cemaatlere yönelik operasyonların yapılacağı iddia edildi. Adnan Oktar ve örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyondan sonra diğer cemaatlere de operasyonların yapılacağı konuşulmaya başlandı.

AK Parti’ye yakınlığıyla bilinen Sabah Gazetesinin de içinde bulunduğu Turkuvaz medya grubu son günlerde Nur cemaatinin yayın organı Yeni Asya gazetesine ilişkin haberler yayımlaması dikkat çekti. Bilindiği üzere Yeni Asya gazetesi son yıllarda hükümete muhalif bir yayın çizgisi izliyordu. 24 Haziran seçimlerinde de CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi’nin oluşturduğu Millet İttifakı’nı desteklediklerini duyurmuşlardı.

Turkuvaz grubundan Takvim gazetesinde yer alan imzasız ve savcılık çalışmasını hatırlatan haberde “Kripto FETÖ'cü Yeni Asya skandallarına bir yenisini daha ekledi” başlıklı haberinde, Yeni Asya gazetesinin manşetlerine yer vermişti.

YENİ ASYA’DAN DİKKAT ÇEKEN MANŞET

Bu haberin ardından Yeni Asya’dan yanıt niteliğinde bir manşet geldi. Yeni Asya bugünkü “Devlet cemaatlere, cemaatler devlete karışmamalı” başlıklı manşetinde “Cemaatlere ve tarikatlara yönelik operasyon yapılacağı söylentilerinin arttığı son günlerde medyada da bu konuda tartışmalar başladı. Birçok köşe yazarı operasyon söylentilerini köşesine taşırken, böyle bir operasyonun toplumda meydana getireceği kırılmalara dikkat çekiyor. Cemaatlerin toplumun sigortası olduğunun hatırlatıldığı köşe yazılarında cemaatlerin devletle ilişkisi de değerlendiriliyor” ifadeleri yer aldı.

İşte o gazete:

yeni-asya-siyasetcafe.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.