Tarkan 9 Eylül konserinden para aldı mı?

Tarkan 9 Eylül konserinden para aldı mı?

İzmir'in kurtuluşu için sahne alan Tarkan ile ilgili Tunç Soyer'den yeni bir açıklama geldi. Soyer, Tarkan'ın konserden para alıp almadığı yönündeki soruya cevap verdi.

Tarkan, 9 Eylül 2022'de İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılında tarihe geçen bir konser verdi. Tarkan, 2 milyondan fazla insanın katılımıyla dünya listelerine girdi.

İsmail Küçükkaya'nın Halk TV'deki programına konuk olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Tarkan'ın konserden ücret alıp almadığına ilişkin açıklamada bulundu.

 

"CEBİNE 1 KURUŞ GİRMEYECEK"


"Tarkan konserden para almadı mı?" sorusu üzerine yanıt veren Soyer, "Tarkan'ın cebine 1 kuruş girmeyecek. O kadar yüce gönüllü ki. Alması gereken ücreti hayır işine aktaracak. Yurt mu yapsın, kreş mi yapsın diye konuşuyoruz" ifadelerini kullandı.

 

DÜNYA TARİHİNE GEÇTİ


İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümü kapsamında sahne alan Tarkan, bir de rekora imza attı.

Ses ve ışık gösterilerinin ardından sahneye çıkan Tarkan, alanı dolduran vatandaşlara teşekkür ederek peş peşe sevilen şarkılarını seslendirdi.

Tarkan'ın Gündoğdu Meydanı'nda gerçekleşen konsere yaklaşık 2 milyon kişi katıldı. Bu sayıyla birlikte Megastar'ın İzmir konseri, dünya tarihindeki en kalabalık ücretsiz konserlerinde ilk beşe yerleşmiş oldu.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.