Tarkan'ı kim oyuna getirdi? Ebru Gündeş ile düet yaptı

Tarkan'ı kim oyuna getirdi? Ebru Gündeş ile düet yaptı

Eski eşi Reza Zarrap'la ilgili gelişmelerden sonra uzun süredir ekranlarda görünmeyen Ebru Gündeş, Tarkan'la düet yaptı.

ABD'deki davada yaptığı itiraflar nedeniyle Türkiye'de istenmeyen adam ilan edilen ve halen tutuklu bulunan Reza Zarrab’ın şarkıcı Ebru Gündeş, gelişmelerin ardından ekranlara veda etmişti.

 

Konserlere ağrılık veren Ebru Gündeş’in sahne almak için istediği ücretler dudak uçuklatmıştı. Ebru Gündeş'in ücretinin artmasına gerekçe olarak Zarrab'ın tutukluluğunun ardından göz önünde olmaması gösterilmişti.

Ebru Gündeş’in gözlerden uzak oluşu “Kendini hep geri planda tuttuğu için daha da bir kıymete bindi ve merak uyandırdı” şeklinde değerlendirilirken şimdi de Tarkan hamlesi geldi.

 

Megastar Tarkan, dün akşam Beşiktaş'ta gerçekleşen modacısının düğün törenine katıldı. Tarkan, modacısı Gülnur Güneş’i mutlu gününde yalnız bırakmadı. Eşi Pınar Tevetoğlu ile düğüne katılan Tarkan, yıllar sonra bir ilke imza attı. Megastar davetlilerin ısrarı üzerine sahneye çıkıp Ebru Gündeş’le düet yaptı.

 

Tarkan-Ebru Gündeş düeti, “Zarrab algısını düzeltmek” olarak yorumlandı.

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.