Tarkan'ın Kaz Dağları aşkı fena patladı Villayı çoktan yapmış

Tarkan'ın Kaz Dağları aşkı fena patladı Villayı çoktan yapmış

Sosyal medya hesabından Kaz Dağları'nındaki altın arama faaliyetlerine sert tepki gösteren ünlü şarkıcı Tarkan'ın 9 yıl önce Kaz Dağları'ndan villa satın aldığı öğrenildi.

Kaz Dağları'nın 40 kilometre uzağındaki Kirazlı Balaban Tepesi'nde altın arama faaliyetlerine Tarkan, çok sert tepki gösterdi.

Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından "Yeter artık. Bi durun, kendinize gelin. Sizlere emanet edilen bu topraklara ve de temsilcisi olduğunuz halkınıza ihanet etmeyin artık.' dedi.

Tarkan'ın öfkesi sosyal medyada TT listesine girerken, Star yazarı Ersoy Dede, Tarkan'ın 9 yıl önce Kaz Dağları'ndan villa satın almasını gündeme getirdi. Yemyeşil ormanlarla çevrili deniz manzaralı villası için ağaç katliamına ortak olmakla suçlayan Dede, Tarkan'ın gözyaşlarının sahte olduğunu yazdı.

ersoy-dede-siyasetcafe.jpg

Dede paylaştığı tweette "Vaktiyle 400 bin euro’ya almış.. haberde öyle diyor. Acaba bu son gelişmelerden sonra değer mi kaybetti ki bu kadar kızdı Tarkan.." ifadelerine yer verdi.

Yazarın bu tepkisi kullanıcıları ikiye böldü, kimileri Dede'ye destek çıkarken, kimileri de benzetmenin çok yanlış olduğunu yazdı.

YORUM YAĞDI

kaz-haber.jpg

kaz-saglari-siyasetcafe.jpg

kaz-siyasetcafe.jpg

 

 

SİYASETCAFE.COM

 

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.