Tarkan'ın reklamına Cem Yılmaz'dan esprili gönderme!

Tarkan'ın reklamına Cem Yılmaz'dan esprili gönderme!

Yeni reklam filmiyle ekranlarda olan ünlü komedyen Cem Yılmaz, reklam filmi yayınlanan ünlü şarkıcı Tarkan‘a gönderme yaptı.

Almanya'da pandemiyi geçiren ve İstanbul'a geri dönen Tarkan Trenyol ile yapmış olduğu reklam anlaşması ile gündeme geldi.

"Bir süredir yazılıp çizilen konu ile ilgili sürekli olarak gündemde bir şeyler mevcut. Bize de her gün soruyorlar doğru mu, değil mi? Evet doğru" sözleriyle duyurulmuştu.

Benzer bir anlaşma için bir marka daha Tarkan'a iş teklif etmiş ancak Tarkan Trendyol'dan yana tercihini kullanmıştı. Ayrıca İstanbul'a geldiği andan itibaren de Ozan Çolakoğlu'nun stüdyosuna geçen Tarkan iki yeni şarkı üzerinde çalıştı.

 

30 MİLYON LİRA ALDI

 

Megastar, kişisel Twitter hesabından, reklam filmini "İşte çekimlerine gittiğim, günlerdir üzerinde çalıştığımız ilk Trendyol reklam filmi" ifadesiyle paylaştı.

Tarkan'a reklam filmi için 30 milyon lira ödendiği de gündeme bomba gibi düştü. Reklamda Tarkan'dan çok konuşulan detay ise kargocu rolündeki Rojhat Özsoy'un dansları oldu. 

 

CEM YILMAZ'DAN ESPRİLİ GÖNDERME

 

Tarkan'ı ti'ye alan Cem Yılmaz ise yakın arkadaşına resmen taş attı. Ünlü komedyen ve sinemacı Cem Yılmaz, İbrahim Selim‘in Instagram canlı yayınına katıldı. Yeni reklam filmiyle ekranlarda olan Cem Yılmaz, ünlü şarkıcı Tarkan‘a yaptığı göndermeyle izleyenleri güldürdü.

Trendyol'un rakip firması Hepsiburada'nın reklam yüzü olan Cem Yılmaz da, yaptığı Tarkan esprisiyle kırdı geçirdi.  İbrahim Selim’in Instagram canlı yayınına konuk olan Yılmaz, “Siparişleri götüreceğim. Tarkan’dan sipariş gelmiş onu götüreceğim birazdan” dedi. Bu sözler üzerine kahkahalara boğulan sunucu İbrahim Selim de “Acele etme ağabey o evdedir zannediyorum” yanıtını verdi.

 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.