Tartışma büyüyor! Sanatçılardan Kılıçdaroğlu’na suç duyurusu!

Tartışma büyüyor! Sanatçılardan Kılıçdaroğlu’na suç duyurusu!

Askerlere moral ziyaretinde bulunmak için Hatay sınır karakoluna giden sanatçıları eleştiren Kemal Kılıçdaroğlu'na yanıt gecikmedi. Ayrıntılar haberde;

Afrin Harekatına katılan askerleri moral ve destek için ziyarete giden sanatçıları, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmayla eleştiren Kılıçdaroğlu’na yanıt geldi.

Kılıçdaroğlu’nun "Şehidimizin daha kanı kurumadı. Toplanmışlar bir grup güruh efendim davul zurna klarnet şarkılar türküler" sözlerine tepki gösteren sanatçılar, Kılıçdaroğlu’na suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.

Hatay ziyaretinde, aralarında Ajda Pekkan, Yavuz Bingöl, Alişan, Emel Müftüoğlu, Hande Yener, Hülya Koçyiğit, Seda Sayan, İbrahim Tatlıses, Deniz Seki ve Mustafa Sandal’ın bulunduğu ünlü isimlere, bazı futbolcular da eşlik etti.

BÖLGEYE NEDEN GİTMİYOR?

Hatay’a giden sanatçılara rezil adamlar diyen Kılıçdaroğlu’nu güçlü bir şekilde kınıyan ünlü isimlerden ortak açıklama geldi: "Ana muhalefet liderinin, askerlerimize moral vermek için sınıra giden sanatçıları ne amaçla tahkir ettiğini anlamakta güçlük çekiyoruz. Bu vesileyle sayın Kılıçdaroğlu, bölgeye gitmekten neden imtina ettiğini Türk milletine açıklamalıdır. Ordumuzla ve milletimizle bir bütün olmaktan gurur duyan sanatçılar olarak sayın Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarıyla ilgili suç duyurusunda bulunacağımızı kamuoyunun takdirlerine sunuyoruz” denildi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.