Taşeron işçilerin dikkatine! Sınav tarihi açıklandı

Taşeron işçilerin dikkatine! Sınav tarihi açıklandı

Taşeron işçilerin kadro sınav tarihi bakanlığın internet sitesi üzerinden resmen açıklandı. İşte haberin ayrıntıları ve sınav tarihi;

Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı bir duyuru ile bünyesinde kadroya geçmek için başvuruda bulunmuş taşeron işçilerin kadro sınavlarına ilişkin bir duyuru yayımladı.

Yayımlanan duyuruda, bakanlık bünyesinde personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alımı sözleşmeleri kapsamında çalıştırılmakta olan işçilerin sürekli işçi kadrolarına geçiş sınavı tarihlerinin belli olduğu duyuruldu.

Kadro sınavının 12 Mart tarihinde başlayacağı ve 16 Mart tarihinde sona ereceği belirtilen duyuru şöyle:

"Taşeron Sınav Tarihleri: 12-16 Mart 2018

Sınav Yeri: Tecelli Arı Toplantı Salonu (B Blok Zemin Kat)

Sınav Usulü: Sınav sözlü olarak 2 oturumda yapılacak olup, ilk oturum saat 09:00’da, ikinci oturum saat 13:30’ da başlayacaktır.

Bakanlığımız Tespit Komisyonunca başvurusu kabul edilen ve sınava girmeye hak kazanan adaylar sözlü sınava, duyuruya ekli listelerde belirtilen gün ve oturumlarda, belirtilen sıra numarasına göre kimlik belgesi ibraz etmeleri suretiyle alınacaklardır.

Sınav Sonuçlarının İlanı ve İtiraz: Sınavda başarılı ve başarısız olanlar Kurumumuz intranet adresinde ilan edilecektir. İlan tebligat yerine geçecek olup kişilere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Sınavda başarılı olamayanlar, sonuçların ilan edildiği tarihten itibaren en geç 4 iş günü içerisinde gerekçesini de belirtmek suretiyle yazılı olarak Bakanlığımız Personel Dairesi Başkanlığına itirazda bulunabilir. İtirazlar Sınav Kurulunca 5 iş günü içerisinde değerlendirilerek karara bağlanacak ve sonuç ilgiliye yazılı olarak tebliğ edilecektir. İlanen duyurulur."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.