Taşeron müjdesi yeni yılda gelecek

Taşeron müjdesi yeni yılda gelecek

Yaklaşık 900 bin kişiyi ilgilendiren ve kamuoyunda "taşeron" olarak bilenen düzenlemenin yeni yıldan sonraya kaldığı öğrenildi.

ANKA Haber Ajansı’ndan edinilen bilgiye göre, taşeron düzenlemesi üzerinde yapılan çalışmaların henüz tamamlanmadığı kaydedildi. TBMM Genel Kurul'da devam eden 2018 bütçe görüşmelerinden sonra gündeme geleceği belirtilen düzenlemenin, yılbaşından sonraya kaydığı belirtildi.

AK Parti kaynaklarından edinilen bilgilere göre, taşeron düzenlenmesinin Meclis'e gelse bile Ocak 2018'e kalacağı belirtildi. Bütçe görüşmelerinin biteceği 22 Aralık'tan sonra, Meclis'in 15 gün tatile gireceği, taşeron düzenlemesinin de Ocak Ayı'nın ikinci haftasında gündeme alınacağı kaydedildi.

Taşerona kadro düzenlemesi için geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeli haberi vermiş ve süreç başlamıştı. Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu da taşeron düzenlemesi konusunda açıklamalarda bulunmuş ve düzenlemenin detaylarını paylaşmıştı. Yaşanan bu gelişmeler üzerine şimdi binlerce taşeron işçisi, kadronun verileceği tarihi beklemeye başladı.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.