Tatlıses’in şarkısına Sıla yorumu

Tatlıses’in şarkısına Sıla yorumu

Rubato grubu, Kral Pop TV'de yayınlanacak "Başka Şarkı" programının çekimlerine başladı. Programın ilk konuğu ise müzik hayatında onuncu yılını kutlayan Sıla Gençoğlu oldu. Sıla programda ilk kez bir İbrahim Tatlıses şarkısı söyledi

Sıla ve Türkiye'nin usta müzisyenleri Fatih Ahıskalı, Özer Arkun, Göksun Çavdar ve Eralp Görgün'den oluşan Rubato bu ilk buluşmada çok konuşulacak bir performansa imza attı. Bestesi Sıla &Efe Bahadır imzası taşıyan “Oluruna Bırak” ile bestesi Fatih Ahıskalı'ya ait “Saki” ve “Yan Benimle” gibi Sıla şarkıları da "Rubato ile Başka Şarkı"da yeni bir yorumla izleyiciyle buluşacak. Programda ayrıca unutulmaz İbrahim Tatlıses şarkısı “Yıkılmışım Ben” ve bir Muazzez Abacı klasiği olan “Vurgun”a, Sıla kendi yorumunu katacak.

 

Sıla “İbrahim Tatlıses acayip bir şarkıcıdır. Onu dinlememek çok ayıp olur. İbrahim Tatlıses şarkısını bugüne kadar söylemeye cesaret edememiştim. Bence birçok sanatçı da onun şarkılarını söylemeye cesaret edememelidir” dedi. Program 11 Kasım akşamı saat 21.00’de Kral Pop TV’de yayınlanacak.

 

Siyasetcafe.com 

rubato-ile-baska-sarki-sila-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.