Tavacı Recep'te bomba buluşma: Abdullah Gül harekete geçti!

Tavacı Recep'te bomba buluşma: Abdullah Gül harekete geçti!

29 Kasım Çarşamba günü Ankara’nın ünlü lokantacısı Tavacı Recep Usta’nın Dikmen Vadisindeki mekanının ilginç bir gruba ev sahipliği yaptığı öğrenildi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e desteğiyle bilinen AK Parti içerisindeki önemli bir grubun, partinin ağır toplarıyla görüşme içerisinde olduğu bildirildi.

DAVUTOĞLU TARTIŞILDI

AvazTürk’ün haberine göre, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül öncülüğündeki grupta AK Parti’nin ağır topları yer aldığı belirtilirken, grubun eski Başbakan ve Konya Milletvekili Davutoğlu’na yönelik tutumu, periyodik hale gelen bu buluşmaların arka planı için de ipucu verdi.

Sonuncusu Tavacı Recep’te gerçekleşen buluşmanın müdavimlerinden biri, Davutoğlu’nun liderliğe oynadığı için grup buluşmalarına davet edilmediğini söyledi.

TAVACI RECEP’TE BOMBA BULUŞMA

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski Başbakanlardan AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu’nun AK Parti’deki konumunun tartışıldığı bir dönemde, Ankara ilginç bir buluşmaya sahne oldu. Ankara’nın ünlü lokantacılarından Recep Usta’nın Dikmen Vadisindeki mekanının ev sahipliği yaptığı buluşmada AK Parti’nin birbirinden ağır toplarının yer aldığı öğrenildi.

TEVHİT KARAKAYA ORGANİZE EDİYOR

Buluşma organizasyonunda AK Parti eski milletvekillerinden, 2010’da ismi Kanal24 ve Star Gazetesi ile de anılan Tevhit Karakaya’nın etkin rol oynadığı, Ankara’daki buluşma öncesi bir çok AK Partili vekili Karakaya’nın arayarak Gül’ün bir nikaha katılacağını söylediği öne sürüldü.

GÜL, AKSU VE ÇETİNKAYA BİR ARAYA GELDİ

Karakaya’nın bu daveti ile Gül öncülüğündeki esrarengiz buluşma arasında bir bağ olup olmadığı netleştirilemezken, 29 Kasım 2017 günü, Tavacı Recep Usta’nın Dikmen Vadisi’nde bulunan lokantası, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İçişleri eski Bakanı Abdülkadir Aksu ve AK Parti eski Milletvekillerinden Necati Çetinkaya buluşmasına sahne oldu..

Abdullah Gül’ün gri takım elbise ve yeşil kravat Abdülkadir Aksu’nun ise lacivert takım elbise ve vişne çürüğü desenli kravatla yer aldığı buluşmanın ilerleyen saatlerinde farklı isimlerin de katıldığı öğrenildi.

ÖNEMLİ İSİMLER DE KATILDI

Abdullah Gül öncülüğünde farklı zaman ve mekanlardaki buluşmalara Keçiören Hastanesi Sahibi Ramazan Aydın, Eski bakanlar Sadullah Ergin, Hüseyin Çelik ve AK Parti eski Milletvekili Kerem Altun’un en sık katılan isimler olduğu da öğrenildi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum