'Tayyip'e Oy Vermeyen İmansızdır' Diyen Kadir Mısıroğlu U Dönüşü Yaptı

'Tayyip'e Oy Vermeyen İmansızdır' Diyen Kadir Mısıroğlu U Dönüşü Yaptı

Daha önce 'Tayyip'e oy vermeyen imansızdır” diyen Kadir Mısıroğlu, Erdoğan ve Davutoğlu'nu eleştirdi

2014'teki Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi "Erdoğan'a oy vermeyen imansızdır" diyen Kadir Mısırlıoğlu bu kez Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nu eleştirdi.

Mısıroğlu AKP'nin neden 7 Haziran seçimlerini kaybettiğini sorgularken bunun sebepleri arasında Erdoğan'ın Aleviler'in gönlünü hoş tutmak için dinini inkar etmesini ve Davutoğlu'nun Allah'a şirk koşmasını gösterdi.

Mısıroğlu "Tayyip Bey Aleviler'i memnun etmek için 'benim Ehlisünnet diye bir dinim yoktur' dedi. Bu söz yanlış bir söz. İslam eşittir Ehlisünnet. Yanlış konuştu" derken "Davutoğlu '99 kadın adayımız var' dedi, Allah'ın sıfatları da 99'dur. Ben bu sözü duyduğum zaman dizlerimi dövdüm 'eyvah bir ceza gelecek' dedim. Ceza geldi. Sen neyi neyle kıyaslıyorsun" ifadelerini kullandı.

Atatürk'e ettiği hakaretlerle gündeme gelen Kadir Mısıroğlu, Erdoğan'la yakın ilişkileriyle biliniyor. Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndaki "Beştepe Sofrası"na davet edilen Mısıroğlu'nun AKP yönetimi sık sık ziyaret ediyor. Mısıroğlu bir otorite olarak sıkça Hükümet programlarında yorum yapıyor.

 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.