'Tek bir Deva Partilinin Türklüğü Anayasa'dan çıkartacağız cümlesini ispat edin istifa ederim' diyen DEVA Partili isme şok! İspat edildi

'Tek bir Deva Partilinin Türklüğü Anayasa'dan çıkartacağız cümlesini ispat edin istifa ederim' diyen DEVA Partili isme şok! İspat edildi

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen'in 'Tek bir Deva Partisi yetkilisinin 'Türklüğü Anayasa’dan çıkartacağız.' cümlesini ispat ederseniz ben bu gece bu partiden istifa ederim" çıkışı sonrası dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

DEVA Partisi'nin 'Türklük' kavramı ile mücadelesi devam ediyor. Sanem Oktar’ın Türklüğün Anayasa’dan çıkarılması tartışmasındaki açıklamaları son dönemde gündem olmuştu. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen Habertürk TV canlı yayınında “Tek bir Deva Partisi yetkilisinin ‘Türklüğü Anayasa’dan çıkartacağız’ cümlesini ispat ederseniz ben bu gece bu partiden istifa ederim” dedi.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen Habertürk TV canlı yayınında dikkat çeken bir çıkışta bulundu.

DEVA Partisinde yükselen Türklüğün Anayasa’dan çıkarılması tartışmalarına ilişkin konuşan Ekmen, “Tek bir Deva Partisi yetkilisinin ‘Türklüğü Anayasa’dan çıkartacağız’ cümlesini ispat ederseniz ben bu gece bu partiden istifa ederim” dedi.

DEVA Partisi kurucular kurulu üyesi Sanem Oktar’ın Türklüğün Anayasa’dan çıkarılması tartışmasındaki açıklamaları son dönemde gündem olmuştu.

 

asaaaa-003.jpg

 

Oktar’ın sözlerini içeren ses kaydı da gündeme gelmiş, tartışmaları alevlendirmişti.

Enver Aysever’e konuşan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar, “Anayasadan ‘Türk’ tanımını kaldırmak istiyoruz, doğrudur” demişti.



Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.