Tek kişilik dev kadro-VİDEO

Tek kişilik dev kadro-VİDEO

Günay Karacaoğlu’nun, tek kişilik ödüllü performansıyla izleyenleri kendine hayran bıraktığı “Aşk Ölsün” oyunu, 24 Kasım Cuma akşamı Baba Sahne’de tiyatroseverlerle buluşacak. Oyunun biletleri ise bitmek üzere!

Günay Karacaoğlu, Songül karakterine hayat verdiği tek kişilik “Aşk Ölsün” oyunu ile, 42. İsmet Küntay Tiyatro Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’ne layık görüldü.

 

Büyük ilgi gören “Aşk Ölsün”; başından geçen talihsiz olaylara, girdiği işlerde tutunamamasına, kandırılmalarına, aldatılmalarına rağmen mutlu olmak için arayışlarından asla vazgeçmeyen Songül’ün trajikomik hayat hikâyesini sahneye taşıyor. Yaptığımız seçimler bize mi aittir yoksa bize dayatılanlar mıdır? Yağan yağmurun sevmekle, sahile vuran dalgaların aşkla, rüzgârda dalgalanan başak tarlalarının sevilmekle alakası var mıdır? Durup hatırlamak ya da hatırlayamamak nasıl karşılık bulur?

 

Murat İpek’in kaleme aldığı, Barış Dinçel’in yönettiği “Aşk Ölsün” oyunun sahne ve kostüm tasarımı da Dinçel’in imzasını taşıyor. Müziklerini Çiğdem Erken’in hazırladığı oyunun ışık tasarımı Yakup Çartık’a ait.

 

24 Kasım Cuma akşamı 'Baba Sahne' Savaş Dinçel Salonu’nda tiyatroseverlerle buluşacak olan iki perdelik “Aşk Ölsün” oyununa tüm tiyatro severler davetli.

 Siyasetcafe.com

 

askolsun---(foto-omer-vargi).jpg

 

askolsun-(1).jpg

 

askolsun-(foto-gulenay-coruh)-(6).jpg

 

askolsun-(foto-gulenay-coruh)-(9).jpg

 

askolsun---afis.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.