Tekmeci Müşavir görevinin başında

Tekmeci Müşavir görevinin başında

Soma'da madenci bir vatandaşa tekme atan Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel'in 3 gün önce görevden alındığı yönünde haberler çıkmıştı Fakat Başbakanlığın resmi sayfası bu haberi yalanlıyor.

Soma 'da yaşanan facianın ardından protestocu göstericiyi tekmeleyen ve ardından görevden alındığına yönelik haberler çıkan Başbakan Erdoğan'ın Müşaviri Yusuf Yerkel, Başbakanlık resmi sitsine göre hala görevi başında.


Soma'da yaşanan ve büyük tepkilere neden olan tekmeleme skandalının ardından tepkileri üzerine çeken Yusuf Yerkel'in görevinden alındığı belirtilmişti. Rotahaber'in haberine göre, konuyla ilgili haberler önce yandaş medyaya servis edilmiş, ardından da Anadolu Ajansı Yerkel'in 21 Mayıs 2014 itibarıyla Başbakan Özel Kalem Müdür Yardımcılığı görevinden alındığını ileri sürmüştü.

Ancak aradan 3 gün geçmesine rağmen görevden alındığı belirtilen Yusuf Yerkel'in halen Başbakanlık resmi sitesinde Başbakanlık Müşaviri ve Başbakan Özel Kalem Müdür Yardımcısı olarak yer alması kafalarda soru işaretlerine neden oldu.

Kamuoyu şimdi Başbakanlıktan ve yetkililErden bu sorulara cevap bekliyor.

- Tekmeci Müşavir Yerkel görevden alınmadı mı?
- Yandaş medya aracılığıyla konunun gündemden düşmesi için basına yalan haber mi servis edildi? 
- Görevden alındıysa ismi halan neden Başbakanlık resmi sitesinde duruyor?

İşte Yerkel'in hala görevde olduğunu gösteren Bakanlık sayfası;
  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.