Televizyon tarihinde bir ilk: MİT ekranlara iniyor

Televizyon tarihinde bir ilk: MİT ekranlara iniyor

7 Mart Pazar akşamı TRT 1 ekranında izleyiciyle buluşacak olan ‘Teşkilat’ dizisi merakla bekleniyor. Dizi, Batı kaynaklı CIA, MI6 gibi örgütlerin hikayeleri yerine Türk izleyicisine MİT'in operasyonlarını anlatıyor.

7 Mart Pazar akşamı TRT 1 ekranında izleyiciyle buluşacak olan ‘Teşkilat’ dizisinin merakla beklenen afişi yayınlandı. Hayatlarını adadıkları, ölmeyi göze aldıkları görevlerinde yedi özel ajanın kahramanlık hikayesinin anlatılacağı ‘Teşkilat’ dizisinin afişi adeta dizinin tüm gizemini yansıtıyor.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği, başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say ve Yavuz Bingöl’ün yer aldığı ‘Teşkilat’; yedi vatan sevdalısı istihbaratçının olağanüstü operasyonlarını, geride bıraktıkları sevdiklerini, vatan uğruna yaptıkları fedakarlıkları, görkemli bir prodüksiyonla ve nefes kesen bir senaryoyla ekrana taşıyacak.

Türkiye’nin yakın tarihindeki bazı olaylara da ışık tutacak olan ‘Teşkilat’, 7 Mart Pazar saat 20.00’de TRT 1’de başlayacak.

TEŞKİLAT DİZİSİNİN KONUSU NE?
Giderek yoğunlaşan bir şekilde yabancı istihbarat servislerinin operasyonlarına maruz kalan ülkemizde, Ankara'daki SİHA fabrikasına bir terör saldırısı düzenlenir. Saldırının yabancı istihbarat servisleri organizasyonu ile gerçekleştirildiği tespit edilir. Bu saldırıların üzerine MİT içinde çok gizli bir ekip kurulur. Bu ekip ülkesi için hayatlarından vazgeçerek saldırıların arkasındaki güçleri tespit edecek ve olağanüstü yöntemlerle ortadan kaldıracaktır.

Televizyon tarihinde ilk kez Milli İstihbarat Teşkilatı’nın olağanüstü deneyimleri bir senaryoya aktarılırken, Türkiye tarihinin gerçek olaylarına ve gerçek kahramanlarına sırtını dayayan dizide, kötü adamların kim olduğu da çok konuşulacak!

"Teşkilat" dizisiyle, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) sır gibi saklanan ve kale adıyla bilinen kampüsünden görüntüler ilk kez ekrana gelecek. MİT'in görev uygulama teknolojisinde kullandığı bazı yöntemler ve İHA/SİHA teknolojisindeki son gelişmeler de izleyiciyle buluşacak. Teşkilat dizisinde, MİT'in olağanüstü deneyimleri senaryoya aktarılırken, Ankara'da uzun zamandır ilk kez bu büyüklükte bir prodüksiyonla dizi çekiliyor.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.