Tem Otoyolu’nda korkutan kaza: 3'ü çocuk 7 yaralı

Tem Otoyolu’nda korkutan kaza: 3'ü çocuk 7 yaralı

Tem Otoyolu Düzce Elmalık mevkiiinde bugün direksiyon hakimiyeti kaybolan hafif ticari araç bir bariyerlere çarparak durabildi. Kazada 3'ü çocuk 7 kişi yaralandı. Aileler çocuklarının yanından bir an olsun ayrılmadı

Kaza, saat 16.00 sıralarında Tem Otoyolu Düzce Elmalık mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İstanbul'dan Ankara istikametine seyir halinde olan Mehmet G. idaresindeki 34 BPN 174 hafif ticari kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı.

 

 

Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 50 metre sürüklenen hafif ticari kamyonet içinde bulunan 3'ü çocuk 7 kişi yaralandı. Bölgeye gelen 112 Acil ambulans ekipleri ile olay yerinde yaralılara ilk müdahale yapıldı.

 

Sürücü Mehmet G. ile birlikte Dilşah G., Erdal A., Meral A., 4 yaşındaki Fatih G., 5 yaşındaki Ayşe G. ve 3 yaşındaki Sevim A. yaralandı. Yaralılar Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Güvenlik güçleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.