Temel Karamollaoğlu ittifaka karşı çıktı!

Temel Karamollaoğlu ittifaka karşı çıktı!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu ve ittifak tartışmaları hakkında konuştu. İşte haberin ayrıntıları;

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu, yerel seçimlerde ittifak diye bir şeyin söz konusu olmadığını ifade etti.

24 Haziran seçimlerine Millet İttifakı çatısı altında giren Saadet Partisi yerel seçimlerde ittifaka karşı çıktı.

Ülke ekonomisine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Temel Karamollaoğlu, "Türkiye’de bir takım ekonomik sıkıntılar yaşıyoruz. Hepimiz yaşıyoruz bunu. Ama bunun üstesinden gelebilmek için de ekonominin sağlam temeller üzerine oturtulması gerekiyor. Dışarıdaki ülkeler bize karşı sempati duymazlar. Ellerinden gelse bizi bir kaşık suda boğarlar. Ama biz bütün kabahati onlara yükler kendimizin yapması gerekenleri yerine getirmezsek bu sefer bizde eksiklik olur. Onun için ekonominin sağlam bir temele oturtulması lazım. O da üretimden geçer. Yani israfın boşa giden paranın durdurulup tamamının üretime yönlendirilmesi lazım. Hem tarımda hem hayvancılıkta hem de sanayi ve teknoloji de. İnşallah bunların görülerek gerekli adımların atılacağını ön görüyorum" dedi.

YEREL SEÇİMLERDE İTTİFAK OLMAZ

Partisinin yerel seçim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda da bulunan Karamollaoğlu, şunları kaydetti:

"Yerel seçimlerde de diğer seçimlerde de ittifaklar abartılıyor. Yanlış yönlere çekiliyor. Yerel seçimlerde ittifak diye bir şey olmaz. Her parti aday gösterebildiği illerde ilçelerde beldelerde aday gösterir. Bizim bütün belediye başkanlıklarında adaylarımız olacak. Yarın bizim bir bakıma start diyeceğimiz, hadi diyeceğimiz il başkanları toplantımız var. Cumartesi günü Ankara’da. O toplantıda inşallah seçim karargahlarımızın kurulması için gerekli duyurular yapılacak. İl Başkanlıklarımıza bilgiler verilmişti. Çalışmalarda süratle başlayacak. Ümit ederim ki seçimler zamanında yapılır. Zamanında yapılması makul olandır. Hükümet ısrarla zamanında yapılacak diyor. Ama çok ısrar bazen acabalar üretebiliyor. Biz her konuda hazır olacağız.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.