Temel Karamollaoğlu: 'KORKUYORLAR'

Temel Karamollaoğlu: 'KORKUYORLAR'

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, Isparta’da partililere seslendi ve seçimlere yönelik çok konuşulacak iddialarda bulundu. İşte ayrıntılar;

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, partisinin Isparta'da düzenlenen Genişletilmiş İl Divan Toplantısı'nda önemli açıklamalar yaptı.

Sloganlar eşliğinde kürsüye gelen ve açıklamalar yapan Temel Karamollaoğlu, 2019 yılının seçimlerle dolu olacağını ifade etti.

Mart ayı sonunda yerel seçim, 6 ay sonra milletvekilliği seçimi ve sonrasında Cumhurbaşkanlığı seçimi olacağını hatırlatan Karamollaoğlu, "İktidar partisi, seçimleri daha erkene alma veya sonbahar aylarına erteleme gücüne sahip. O yüzden her şeye hazırlıklı olmalısınız" diye konuştu.

‘İTİRAFTA BULUNUYORLAR'

Temel Karamollaoğlu, gönlü Saadet Partisi'nde olan; ancak oluşturulan 'korku imparatorluğu' dolayısıyla üye kaydı bile yaptıramayan çok kişi olduğunu ileri sürerek, sabırlı olmalarını ve korkuyu yenmek zorunda olduklarını vurguladı.

İktidarın, son günlerde, geçen yıl başka siyasi parti iktidardaymış gibi yapılan icraatlardan şikayetçi olduğunu savunan Karamollaoğlu, "Aslında hatalarını kabullenip, bir nevi itirafta bulunuyorlar. İşte en son örneği; FETÖ'dür. Bunlara 10 yıl boyunca kucak açanlar, bunlar değil miydi? Şimdi ne diyorlar? 'Bunların tabanı ibadet, ortası ticaret, tepesi ihanet'. İhanet edenlerle ibadet edenleri aynı kefeye koyamazsınız. Bu, adalet değildir. 100 binlerce mağdur var. Şimdi, bunlara ne yapacaklarını da bilemiyorlar" şeklinde konuştu.

'KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK'

Darbe girişiminden sonra olağanüstü hal (OHAL) ilan edilmesinin doğru karar olduğunu ileri süren SP Lideri Karamollaoğlu, şunları söyledi:

"Olağanüstü hali uzattıkça uzattılar, olağan hale getirdiler. Korkarım, seçime de böyle götürecekler. Böyle bir baskıyla seçime gidilirse bu seçim, ne kadar adil bir seçim olur; bu da tartışılır. 2019 seçimleri, Türkiye'nin bekası için önemli. Biz bunu böyle görüyoruz; ama iktidar partisi de kendi bekası olarak görüyor. Açık açık korkmaya başladılar. Korkunun ecele faydası yok. Bu darbımeseldir. Bu millet, sizi aşağı indirecek."

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.