Temel Karamollaoğlu’na şok saldırı

Temel Karamollaoğlu’na şok saldırı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na şok saldırı… İşte ayrıntılar;

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu’nun afişlerine çirkin bir saldırı düzenlendi.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun Isparta’da fotoğraflarının bulunduğu davet afişlerine kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bir saldırı yapıldı.

Isparta İl Başkanı Cevat Gencay, olayla ilgili suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun 25 Mart Pazar günü Halıkent Mahallesi'ndeki bir düğün salonunda yapacağı program için geçen hafta kentte bulunan billboardlara duyuru afişleri asıldı. Önceki gece bilinmeyen saatte 113'üncü Cadde ve Yeni Sanayi Sitesi'nde asılı 10'dan fazla afiş kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce boyandı. Karamollaoğlu'nun afişteki fotoğrafının çene kısmı siyah sprey boyayla boyanırken, parti logosu ve bazı afişlerin üzerine de çarpı işaretleri konuldu.

'TÜRKİYE'DEKİ SİYASETİN ISPARTA'YA YANSIMASI BU'

Partililerin durumu haber vermesi üzerine İl Başkanı Cevat Gencay, afişleri inceledi. İl Başkanı Gencay, saldırıyı yapanların yakalanması için suç duyurusunda bulunduklarını belirtti.

Gencay, “Ülkeyi 1970'li, 80'li yıllara götürmek isteyenlerin bir eseridir bu. Maalesef Türkiye'de kirli bir siyaset vardır ve bu da Isparta yansımasıdır. Yukarıdakilerin birbirleriyle olan kavgaları halka kadar yansımaktadır. Biz düşman değiliz. Biz rakibiz. 'Biz sizden daha iyi hizmet ederiz' rekabetidir siyaset. Her şeyde bir hayır vardır. 2019 yakındır ve korkunun ecele faydası yoktur. Biz geliyoruz ve bütün bu anlaşmazlıkları sonlandıracağız” diye konuştu.

temel.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum