Temel Karamollaoğlu'ndan skandal Taksim açıklaması! 2 dakika önce ne dediğini unuttu

Temel Karamollaoğlu'ndan skandal Taksim açıklaması! 2 dakika önce ne dediğini unuttu

Taksim'de meydana gelen bombalı saldırıyla ilgili açıklama yapan Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, konunun siyasetle aynı cümle içerisinde kullanılmasından rahatsız olduklarını dile getirdikten sonra patlamayla ilgili hükümeti suçladı.

6'lı masanın ortaklarından olan Saadet Partisi'nin genel başkanı Temel Karamollaoğlu, Taksim İstiklal Caddesi'nde meydana gelen terör saldırısıyla ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. 

Saldırıyla ilgili kınamada bulunan Karamollaoğlu, PKK'nın adını geçirmeden terör örgütü demekle yetindi.

 

KENDİ SÖZÜNÜ ÇİĞNEDİ

 

Terör saldırılarıyla siyasetin aynı cümlede yer almasından duyduğu rahatsızlığı dile getiren Saadet Partisi Genel Başkanı, 2 dakika sonra konuyu siyasete bağlayarak terör saldırısının suçunu hükümete yıkmaya çalıştı.

Terör saldırısının ardından konuyu siyasete bağlayanların oturduğu masadaki 6'lı ortakları tarafından yapıldığını unutan Karamollaoğlu, "Patlamalarla siyaset kelimelerinin aynı cümle içerisinde kullanılır hale gelmesi hepimiz için üzüntü vericidir. Öncelikle amasız ve fakatsız herkes bunu böyle bilmeli ve böyle kabul etmelidir. Kamuoyunun kafasındaki tüm soru işaretleri giderilmelidir. " dedi.

 

Karamollaoğlu daha sonra ise şu sözleriyle kendi kendini yalanlayarak suçu hükümete attı:

 

'Sınır güvenliğinden, aksayan istihbarat ve emniyet zafiyetine kadar her soru mutlaka cevaplandırılmalıdır. Teröristlerin ayakkabı numaralarını bile bildiklerini iddia edenler bu saldırıyı kimlerin gerçekleştirdiğini de herhalde biliyordur.'

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.