Tepkiler çığ gibi İşte Ekrem İmamoğlu'nun son skandalı

Tepkiler çığ gibi İşte Ekrem İmamoğlu'nun son skandalı

CHP'nin İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun skandalları bitmiyor.

Yerel seçimlerde CHP'nin İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı olarak gösterilen Ekrem İmamoğlu'nun skandalları bitmek bilmiyor.

Mevcut Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu göreve geldiği zaman Beylikdüzü'nde eski başkanlardan Vehbi Orakçı döneminde korulukların içerisine yapılan bir kafeyi yıktırdı.

Yıkılan bu yer ihaleye çıkmadan hafriyat kaldırılarak inşaata başlandı. Bir işletmenin olduğu yere fazladan iki farklı işletmenin olduğu iki dükkan daha yapıldı. Ayrı ayrı işletmelere verilen kafelerden birine de alkol ruhsatı verildi. İmamoğlu'nun daha önceden ses bombasının patladığı yere alkol ruhsatı vermesi tepki çekti.

Vatandaşlar karakolun hemen bitişiğindeki bir işletmeye alkol ruhsatının verilmesinin çifte standart olduğunu söylediler. 

YÜKSEK KİRA ALINDI

Belediyeyle tek dükkan üzerinden sözleşme yapan şirketin dükkanlardan birinden 120 bin diğerinden de 80 bin lira kira aldığı öğrenildi. İmamoğlu'nun skandal uygulaması bununla da sınırlı kalmadı. Yeşil Vadi isimli mekanın hemen karşısında bulunan 3 bin metrekarelik boş arazi de yasa dışı uygulamayla aynı şirkete kiraya verildi.

BEYLÜKDÜZÜ'NDE ÇOŞKUYLA KARŞILANDI

Ekrem İmamoğlu'nun İBB'ye aday olması Beylikdüzü'nde coşkuyla kutlandı. Balıkçı Kenan olarak bilinen Kenan Balcı, İmamoğlu'nun aday olması nedeniyle kurban kesip balık dağıttı.  

Balcı, 'Ekrem İmamoğlu 'Beni Beylikdüzü'ne sorun' demiş. Yandaşa istediği imarı verip bize gelince yasaları hatırlatan bir lider olarak tanıyoruz. Ondan kurtulduğumuz için mutluyuz' dedi.

SİYASETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum