Terör örgütü Afrin'de PKK hastanesi açtı

Terör örgütü Afrin'de PKK hastanesi açtı

PKK terör örgütü elebaşlarının da katılımıyla resmen hastane açılışı yapıldı. İşte flaş haberin ayrıntıları;

Suriye’nin Afrin İlçesi’nde PKK terör örgütü tarafından hastane açıldı. Örgütün üst düzey isimlerinin de katıldığı açılışta, hastanenin PKK ve YPG’li teröristlere hizmet vereceği öğrenildi.

TSK’nın operasyon hazırlığına karşı harekete geçen terör örgütü PKK, Afrin’de hastane açtı. Halep’e bağlı Afrin ilçesinde 5 yıldır işgal unsuru olarak bulunan PKK, sınır hattı ve iç bölgelerde yaptığı saldırı hazırlıklarına 70 yataklı hastaneyi ekledi. Cephede yaralanan PKK’lı teröristleri tedavi amaçlı açılan hastaneden Afrin’de yaşayan siviller faydalanamayacak.

Terör örgütünün Afrin elebaşları tarafından açılan hastane gelişmiş tıbbi cihazlarla donatıldı.

Suudilerden küstah PKK ifadesi

ABD ve Avrupa ülkeleri adına faaliyet yürüten dernek ve vakıfların yapımını üstlendiği hastanenin tüm cihaz ve tıbbi donanımı İtalya, Almanya gibi ülkelerden temin edildiği ve Erbil üzerinden Afrin’e getirildiği kaydedildi.

Hastanenin inşaat, tıbbı techizat ve personel giderleri “Syrian American Medical Society” isimli kurum tarafından karşılandı. Türkiye, Ürdün ve Erbil hattında 200’den fazla dernek ve vakfın sahte projelerle insani yardım adı altında terör örgütüne yönelik ayni ve nakdi yardımları devam ediyor.

Suriye PKK’sı PYD’nin sözde Afrin Komutanı Mahmud Berhidan’ın da katıldığı açılışta Türkiye aleyhine konuşmalar yapıldı. Türkiye’ye tehditler savuran Berhidan, Afrin’de yeni bir seferberlik kararı aldıklarını açıkladı.

hast.jpgsiyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.