Terör örgütü elebaşı İmamoğlu’na böyle seslendi: Verilen desteği unutma!

Terör örgütü elebaşı İmamoğlu’na böyle seslendi: Verilen desteği unutma!

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından olan Duran Kalkan, CHP'li Ekrem İmamoğlu'na seslendi. Kalkan, İmamoğlu'na 'Verilen desteği unutma' uyarısında bulundu.

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından olan Duran Kalkan, İstanbul Belediye Başkanı seçildikten sonra sandıkta tespit edilen kanunsuzluk ve usulsüzlükler sonrası mazbatası iptal edilen CHP'li Ekrem İmamoğlu'na seslendi.

Terör elebaşı Kalkan, İmamoğlu'na verilen desteği açıkça itiraf ederken, İmamoğlu'nu "ters şeylere girme" sözleriyle de adeta uyarıyor.

Terör elebaşı Kalkan'ın açıklamaları şu şekilde:

"CHP'den seçilmiş insanlar doğru, dikkatli durmalılar. Ekrem İmamoğlu herkesi kucaklayacağım dedi. Oy vereni de vermeyeni de ama oy vereni unutmamalı yani ters şeylere girmemeli girerse, toplum kendisine nasıl güvendiyse onu geri almasını da bilir"

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN ÜST DÜZEY İSİMLERİNDEN BEŞE HOZAT DA DESTEK AÇIKLAMASINDA BULUNMUŞTU

Öte yandan PKK terör örgütünün üst düzey isimlerinden Bese Hozat, İmamoğlu'na destek olacaklarını açıklamıştı. Terörist Hozat, İstanbul'da AK Parti - MHP ittifakının karşısında kim varsa ona destek olacaklarını, bu İmamoğluysa, İmamoğlu'na destek vereceklerini söylemişti.

54425.jpg

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.