Terörist başı Öcalan'dan HDP'ye talimatlar!

Terörist başı Öcalan'dan HDP'ye talimatlar!

Kurban Bayramı dolayısıyla İmralı Adası'na giden Terörist elebaşı Abdullah Öcalan'ın kardeşi Mehmet Öcalan, ziyaretin detaylarını anlattı.

Terörist elebaşı Abdullah Öcalan'ın kardeşi Mehmet Öcalan, Kurban Bayramı dolaysıyla 12 Ağustos'ta İmralı Adası'na gitti.

En son 5 Haziran'da Ramazan Bayramı nedeniyle Öcalan'la görüşen kardeşi, İmralı F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevi'nde yaptığı görüşmenin detaylarını anlattı.

2016'dan bu yana 3 kez terörist elebaşı ile görüşen Mehmet Öcalan, bayramın ikinci günü yaptığı son görüşmenin yaklaşık bir saat sürdüğünü söyledi.

Mehmet Öcalan, ağabeyiyle görüştüğü anı ise şöyle aktardı:

"Her görüşmemizde yüzüm kapıya bakardı, bu sefer yüzümü çevirmemi istediler. Başkan geldi, döndüm ona ve tokalaştık. Bana, 'Sizi beklemiyordum, sanki tesadüfen gelmişiniz gibi geldi' dedi. Avukatların bize bayramın ikinci günü görüşebileceğimizi ilettiklerini söyledim."

Öcalan'ın, Halkların Demokratik Partisi (HDP) için de şunları söylediği aktarıldı:

"60 milletvekili var, bu seçimlerde belediyeler de alındı. Geçen sefer belirttim, eğer dışarda olsaydım sokakları temizlerdim. Her yerde vekiller 24 saat boyunca halkın içinde olması gerekiyor. Parti büyük demokratik bir kurumdur. Halkın iradesidir ve halka hizmet etmelidir. Bu halk onlara iradelerini teslim etmiş. Onlar da bu halkın hizmetkârıdırlar."

 

SİYASETCAFE.COM

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum