Terörist başı Fethullah Gülen, Türk halkına hakaret etti, Yunan'ı göklere çıkardı

Terörist başı Fethullah Gülen, Türk halkına hakaret etti, Yunan'ı göklere çıkardı

Terörist başı Fethullah Gülen, Yunan televizyon ile bir röportaj gerçekleştirdi. Terörist başı sözlerinde Türk halkına hakaret etti, Yunanistan'ı göklere çıkardı.

Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerilim, ABD'ye ait zırhlı araç ve tankların Türkiye'nin çok yakınındaki adalara çıkarılmasıyla farklı bir boyut kazanırken, FETÖ lideri Fethullah Gülen Yunan medyasından Alpha TV'ye konuştu.

 

TÜRK HALKINA HAKARET ETTİ

 

Yunanistan'ın dünya kültür mirasının gelişimine temel olduğunu söyleyen Gülen, Türk halkının 'sarhoş gibi davrandığını' ifade etti!

 

Terörist başı Yunan televizyonuna şu sözleri kullandı:

 

"Sarhoş gibi davranıyorlar. Yunan adalarını işgal gibi anlamsız şeyler söylüyorlar. Yunanistan, dünyadaki kültürlerin gelişimine dayanak olmuştur. Yunanistan, birçok insana kucak açan küçük bir ülke. Bu önemli ve herkes tarafından takdir edilmeli. Bazıları atmosferi bozmak ve suyu bulandırmak için çok çalışıyor."

 

FETÖ'CÜ KANTER DE YUNANİSTAN'I SAVUNMUŞTU


Geçtiğimiz günlerde de FETÖ'cü Enes Kanter yine Alpha TV'ye konuşmuş, Türkiye ve Erdoğan'ı hedef alan ifadeler kullanmıştı. FETÖ'cü Kanter, Erdoğan'ın Yunanistan için söylediği sözlerin "kabul edilemez" olduğunu belirterek, "Yunanistan mültecileri çok sıcak karşılıyor" dedi.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.