Terörist Mihraç Ural: MİT beni vurdu

Terörist Mihraç Ural: MİT beni vurdu

Suriye'de Esed ile birlikte katliamlar yapan, Reyhanlı katliamının mimarı THKP-C lideri Mihraç Ural, Suriye'de uğradığı suikastten yaralı olarak kurtuldu.

Reyhanlı saldırısının mimarı olarak yargılanan terör örgütü THKP-C'nin lideri Mihraç Ural, Suriye'de suikast girişimine maruz kaldı ancak yaralı olarak kurtuldu.

Esad rejimi ile birlikte Suriye'de de katliamlar yapan Mihraç Ural, kendisini MİT'in vurduğunu iddia etti.

YARALI OLARAK KURTULDU

7 yıldır iç savaşın devam ettiği Suriye'de, Esad saflarında binlerce masumun ölümünden sorumlu olan ve Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 52 kişinin öldüğü çifte bombalı araçlı katliamı planlayan Mihraç Ural'a suikast girişimi yaşandı. Terörist Ural, saldırıdan yaralı olarak kurtuldu.

KİM ÜSTLENDİ?

Ebu Amara Birlikleri Telegram’da Lazkiye kuzeyinde Mihraç Ural’ın konvoyunu hedef aldığını duyurdu. 

'MİT BENİ VURDU' DEDİ

Slinfi yolu üzerinde aracına düzenlenen saldırıdan yaralı olarak kurtulan terörist Mihraç Ural, saldırıyı Milli İstihbarat Teşkilatı'nın düzenlediğini iddia etti. Ural, saldırıda 2 kişinin öldüğünü 2 kişinin de yaralandığını ifade etti.

Mihraç Ural, son olarak Suriye'nin geleceğinin masaya yatırıldığı Soçi Kongresi'ne sahte kimlikle Suriye delegesi olarak katılmış ve Türkiye ile Rusya arasında krize neden olmuştu.

mihrac.jpg

siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.