Terörist YPG'ye destek veren Greta'ya Türkiye isyan etti; Kadıköy'den silin bunu!

Terörist YPG'ye destek veren Greta'ya Türkiye isyan etti; Kadıköy'den silin bunu!

Yaptığı çevreci konuşma ile BM'ye damgasını vuran İsveçli Greta, Kadıköy'de bir binanın cephesine resmedilmişti. Greta'nın sosyal medyada terör örgütü YPG'nin yanında olduğunu söylemesi üzerine sosyal medyadan kaldırın o resmi tepkileri geldi.

İsveçli 16 yaşındaki çevre aktivisti Great Thunberg, Birleşmiş Milletler'de dünya liderlerine hitap edip iklim değişikliği konusunda yeterli adım atılmadığını söylemişti. Greta, "Çocukluğumu çaldınız" sözleriyle liderleri sert bir dille eleştirmişti. Greta Thunberg'in portresi mural festivali kapsamında Kadıköy'de bir apartmanın duvarına çizilmişti.

 

TERÖR ÖRGÜTÜ YPG'YE DESTEK VERDİ

 

Terör örgütü YPG militanları Barış Pınarı Harekatı'nın başladığı süreçte iklim değişikliği paylaşımı yapıp Greta Thunberg'i etiketledi. Etikete karşılık veren aktivist paylaşımda bulundu. Sosyal medya kullanıcıları bu paylaşım üzerine ayağa kalktı.

 

"GRETA'NIN RESMİ KADIKÖY DUVARLARINDAN SİLİNSİN"

 

Sosyal medya kullanıcıları Greta'nın paylaşımı üzerine ayağa kalktı. Kullanıcılar, "Greta'nın resmi Kadıköy duvarlarından silinsin." diyerek tepkisini gösterdi.

 

İşte sosyal medyada yapılan paylaşımlardan bazıları:

 

greta-1.jpggreta-2.jpggreta-2.jpggreta3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.