TGB: CHP'nin FETÖ ve PKK'yı kurtarma buluşmalarına geçit yok

TGB: CHP'nin FETÖ ve PKK'yı kurtarma buluşmalarına geçit yok

Türkiye Gençlik Birliği, CHP’nin “KHK Mağdurları ile Buluşuyoruz” adı altında il il düzenlediği FETÖ ve PKK’yı kurtarma buluşmalarına karşı tepki gösterdi.

CHP’nin 15 Temmuz sonrası adalet yürüyüşü ile başlattığı FETÖ ve PKK’ya özgürlük kampanyası devam ediyor. Daha önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ ve PKK iltisakı sebebiyle ihraç edilen 104 bin kamu görevlisine yeniden görevlerine dönme sözü vermişti.

CHP şimdi de 35 ilde “KHK Mağdurları ile Buluşuyoruz” etkinlikleri başlattı.

FETÖ'cü Emre Uslu'nun “KHK'lılar geri dönmeden ülke normalleşmez” ifadeleri CHP'nin KHK kampanyasının FETÖ'ye nasıl hizmet ettiğini göstermiş oldu. TGB, KHK Mağdurları adı altında FETÖ ve PKK’yı kurtarmaya çalışanların Türkiye’nin dört bir yanında karşılarında Türk Gençliğini bulacağını ilan etmişti.

Bugün Konya’da yapılan KHK Mağdurları Buluşması adı altında FETÖ ve PKK’yı devlete yerleştirme planları yapanlar karşılarında TGB’lileri buldular.

Etkinliğin düzenlendiği yerin önüne giderek açıklama yapan TGB’liler “Konya’da FETÖ ve PKK’yı Kurtarma Planlarına Geçit Yok!” dedi. TGB’liler açıklamada Şenay Aybüke Yalçın, Ömer Halisdemir ve Eren Bülbül’ün fotoğraflarının yanında “Dikkat bu salonda PKK ve FETÖ’nün sözcülüğü yapılmaktadır” yazılı dövizler taşıdı.

 

CİHANGİR İSLAM VE ABDÜLLATİF ŞENER’E PROTESTO

 

Etkinliğe konuşmacı olarak katılan CHP milletvekilleri de protesto edildi. TGB’liler CHP İstanbul Milletvekili Cihangir İslam ve CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener’i salonun girişinde protesto etti. Milletvekilleri toplantı salonuna girerken TGB’lilerden ‘’Hain FETÖ İşbirlikçi CHP’’ sloganları yükseldi.

 

“FETÖ VE PKK’YI KURTARAMAYACAKSINIZ!”

 

Etkinliğin yapıldığı yerin önünde açıklamayı yapan TGB Konya İl Başkanı Mustafa Koz, bugün Türkiye’nin FETÖ ve PKK’ya karşı verdiği mücadeleye değinerek bu buluşmaların Amerika’ya hizmet ettiğini vurguladı ve şunları söyledi:

“Bugün, milletimizin ve devletimizin yek-vücut halinde savaştığı PKK ve FETÖ’yü kurtarmaya çalışanlara ders vermek için buradayız. Amerikan planlarına alet olanları ifşa etmek için buradayız. PKK’nın ve FETÖ’nün kökünü kazıyacağımızı ilan etmek için buradayız. Türkiye bugün dünyanın en büyük teröristi ABD ile kıran kırana bir savaş içerisindedir. Türk ordusu savaşmaktadır. Türk polisi savaşmaktadır. Türk yargısı savaşmaktadır. Bu savaş FETÖ’yü bitirmektedir. PKK’yı bitirmektedir. PKK’yı ve FETÖ’yü aklamaya çalışanlar buradan duysunlar. İstediğiniz kadar toplantılar yapın, istediğiniz kadar planlar yapın, PKK’yı ve FETÖ’yü kurtaramayacaksınız.”

 

“CHP FETÖ’YÜ YENİDEN İKTİDAR YAPMAK İSTİYOR”

 

KHK’lar ile ihraç edilenleri tekrardan görevlerine iade edeceğini açıklayan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun bu beyanının, FETÖ’yü ve Amerika’yı tekrardan iktidar yapma çabası içinde olduğunu ifade eden Mustafa Koz,  “Bugün Cumhuriyet Halk Partisi, burada ve birçok yerde yapmaya çalıştığı KHK buluşmalarıyla FETÖ’yü kurtarmaya çalışmaktadır. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bizzat ifade etmiştir: FETÖ’den ihraç edilen 100 bin KHK’lıyı yeniden ihraç edildikleri yere yerleştireceğini söylemiştir. İşte bu bir program beyanıdır. Devlet kademelerinden temizlenen Amerikan gladyosunu yeniden devlet içerisine sokma beyanıdır. Bu toplantılar da FETÖ’yü kurtarma programının ifadesidir. Cumhuriyet Halk Partisi Biden’dan aldığı işaretle FETÖ’yü yeniden iktidar yapmaya çalışmaktadır. PKK’yı kurtarmaya çalışmaktadır. Ancak bilsinler ki Türkiye’de artık Biden’ın iktidar belirleme şansı kalmamıştır. Amerikancı programların iktidara gelme şansı kalmamıştır. FETÖ ve PKK’nın hapislerden çıkma şansı kalmamıştır.” dedi.

 

“TÜRK GENÇLİĞİ KİRLİ PLANLARINIZA İZİN VERMEYECEK”

 

FETÖ ve ABD ile işbirliği içinde gerçekleştirilmeye çalışılan hiçbir plana geçit vermeyeceklerini ilan eden Koz, etkinliği düzenleyelnere seslenerek “Kaderiniz, dünyanın her yerinde hezimete uğrayan ABD’nin kaderiyle ortaktır. Türk gençliği FETÖ’yü ve PKK’yı hapislerden kurtarma planlarınıza izin vermeyecek. Nereye gitseniz orada karşınıza çıkacağız. Türkiye’de KHK’lılarla buluşma adı altında, mağduriyetleri giderme adı altında FETÖ’yü yeniden diriltemeyeceksiniz.” dedi.

TGB’liler açıklama sırasında “Kahrolsun PKK,FETÖ”, “Atatürk Gençliği Görev Başında” sloganları ile açıklamayı tamamladı.

 

Açıklama metninin tamamı şu şekilde:

 

Değerli basın emekçileri, kıymetli vatanseverler,

Bugün, milletimizin ve devletimizin yek-vücut halinde savaştığı PKK ve FETÖ’yü kurtarmaya çalışanlara ders vermek için buradayız. Amerikan planlarına alet olanları ifşa etmek için buradayız. PKK’nın ve FETÖ’nün kökünü kazıyacağımızı ilan etmek için buradayız.

Türkiye bugün dünyanın en büyük teröristi ABD ile kıran kırana bir savaş içerisindedir. Türk ordusu savaşmaktadır. Türk polisi savaşmaktadır. Türk yargısı savaşmaktadır. Bu savaş FETÖ’yü bitirmektedir. PKK’yı bitirmektedir.

PKK’yı ve FETÖ’yü aklamaya çalışanlar buradan duysunlar. İstediğiniz kadar toplantılar yapın, istediğiniz kadar planlar yapın, PKK’yı ve FETÖ’yü kurtaramayacaksınız.

Türkiye, 2014’te Silivri duvarlarının yıkılmasıyla birlikte FETÖ’ye karşı amansız bir mücadele vermeye başlamıştır. ABD tarafından 40 yıldır devlet içerisine yerleştirilen FETÖ mensuplarını bir bir temizliyoruz. 15 Temmuz’da bu emperyalizm aparatlarının başlattığı darbe girişimini Türk ordusunun ve Türk milletinin birlikteliğiyle bastırdık. Türk yargısı, devlet içerisine yerleştirilen 100 bin FETÖ elemanını devlet kademelerinden temizledi.

Bugün Cumhuriyet Halk Partisi, burada ve birçok yerde yapmaya çalıştığı KHK buluşmalarıyla FETÖ’yü kurtarmaya çalışmaktadır. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bizzat ifade etmiştir: FETÖ’den ihraç edilen 100 bin KHK’lıyı yeniden ihraç edildikleri yere yerleştireceğini söylemiştir. İşte bu bir program beyanıdır. Devlet kademelerinden temizlenen Amerikan gladyosunu yeniden devlet içerisine sokma beyanıdır. Bu toplantılar da FETÖ’yü kurtarma programının ifadesidir. 

Cumhuriyet Halk Partisi Biden’dan aldığı işaretle FETÖ’yü yeniden iktidar yapmaya çalışmaktadır. PKK’yı kurtarmaya çalışmaktadır. Ancak bilsinler ki Türkiye’de artık Biden’ın iktidar belirleme şansı kalmamıştır. Amerikancı programların iktidara gelme şansı kalmamıştır. FETÖ ve PKK’nın hapislerden çıkma şansı kalmamıştır.

Buradan Anemon Otel önünden, otel içerideki sözde akillere sesleniyoruz: Kaderiniz, dünyanın her yerinde hezimete uğrayan ABD’nin kaderiyle ortaktır. Türk gençliği FETÖ’yü ve PKK’yı hapislerden kurtarma planlarınıza izin vermeyecek. Nereye gitseniz orada karşınıza çıkacağız. Türkiye’de KHK’lılarla buluşma adı altında, mağduriyetleri giderme adı altında FETÖ’yü yeniden diriltemeyeceksiniz. Atatürk gençliği görev başında.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz.” 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.