The Core İstanbul başlıyor

The Core İstanbul başlıyor

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’un İlkbahar/Yaz 2020 sezonu ile eş zamanlı ve aynı mekânda gerçekleşen The Core İstanbul, bu sezon 10-11 Ekim tarihleri arasında misafirlerini ağırlayacak.

Türkiye’de moda tasarımının ne olduğuna dair standartları belirleyerek dikkatleri global ölçekte Türk tasarımcıların üzerinde toplayan The Core İstanbul, seçilen marka ve tasarımcıların İlkbahar/Yaz 2020 koleksiyonlarını iki gün boyunca Türk ve uluslararası satın alma sorumlularıyla Zorlu PSM'de bulunan Sky Lounge alanında buluşturacak. Londra, Milano, Varşova, Riyad, Madrid ve Chicago gibi farklı şehirlerden Harvey Nichols Riyad, Studio Zeta ve Rainbowwawe gibi dünya çapında mağaza ve showroom'ları temsilen gelen uluslararası satın alma sorumluları, Türk tasarımcılarla tanışma fırsatı bulacaklar.

 

Etkinlik kapsamında İlkbahar/Yaz 2020 koleksiyonlarını sergileyen marka ve tasarımcılar arasında bu sezon Anais&Margaux Paris, Can Oker, Ceren Ocak, Eclectic Concept, Exquise, Filiarmi, IP217, Jaquette, Join Us, Karma Blue, Kith & Kin, Lug von Siga, Mert Erkan, Museum of Fine Clothing, FUTURISTIKLOVER & Mehmet Emiroğlu, Mehmet Korkmaz, Mehtap Elaidi, Meltem Özbek, MiiN by Kadir Kılıç, Muun, Natalie Kolyozyan, Özlem Erkan, The Royal Gang, Y Plus by Yakup Biçer, ZELL ve Zeynep Erdoğan yer alıyor.

 

 

30’a yakın tasarımcı markasının katılımıyla moda endüstrisine güncel ve yaratıcı çözümler sunan The Core Istanbul’un ‘Meet the Talents’ alanında bu sezon genç ve yetenekli Türk tasarımcıların hazırladıkları sınırlı sayıda tasarım da sektör profesyonelleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Organizasyonun kreatif direktörü Güneş Güner de The Core İstanbul ile ilgili olarak, “Defilelerde koleksiyonlarını gösterme imkanına sahip tasarımcı ve markaların yanı sıra genç moda girişimcilerine de rastlayabileceğiniz bu alanda farklı koleksiyon parçalarını yakından değerlendirme şansı bulabileceksiniz. The Core İstanbul, gelişecek yeni iş birlikleri için de bir kuluçka merkezi olmayı hedefliyor. 20’nin üzerinde köklü ve gelişmekte olan tasarımcının yanı sıra 10’a yakın tasarım markasının katılımıyla moda endüstrisine farklı çözümler sunan bu yaratıcı platforma bu sezon farklı bir deneyim de eklendi. ‘Meet the Talents’ alanında genç Türk tasarımcılarının hazırladıkları limitli parçalara mutlaka göz atın.” sözleriyle düşüncelerini dil getirdi.

 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.