Thodex’in kurucusu Özer ile Çavuşoğlu'nun fotoğrafı ortaya çıktı

Thodex’in kurucusu Özer ile Çavuşoğlu'nun fotoğrafı ortaya çıktı

2 milyar dolar değerinde kripto para ile kaçtığı iddia edilen ve hakkında soruşturma başlatılan Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile çekilmiş fotoğrafları gündemde.

Bir dönem Turgut Özal’ın danışmanlığını yapan Feyzi İşbaran, şahsi Twitter hesabında Özer’in kapattığı Instagram hesabında daha önce Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile baş başa görüştüğüne dair fotoğrafı yayımladı.

'NE TESADÜF'

 

“Ne tesadüf değil mi?” sorusunu yönelten İşbaşaran, “2 milyar dolarla yurtdışına kaçan kripto paracı Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile nasıl da rahat görüşebiliyor! Sayın Bakan, binlerce genç küçük yatırımcının paraları gitti. İstifa ediniz lütfen!” ifadelerini kullandı.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

 

Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile çekilen fotoğrafının sosyal medyada paylaşılmasıyla ilgili olarak Bakan Çavuşoğlu'dan açıklama geldi. 

'TANIMIYORUM'


Twitter'dan açıklama yapan Bakan Çavuşoğlu, "Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’i tanımıyorum. Şahsın sosyal medyada dolaşan fotoğrafı; 26 Aralık 2019’da Kocaeli Mv. Saffet Sancaklı’nın oğlu Mert Sancaklı’ya verdiğimiz randevuya eşlik ettiği ziyarette çekilmiştir. Kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım" dedi.

ekran-alintisi-051.JPG

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.